Mennyire lenne előnyös, ha a gyerekválalás, jó génekhez, jó anyagi helyzethez és magas iq színthez, lenne kötve?
Szerintem több értelme lenne az alapokat iskolában oktatni. A többség netről tájékozódik, de valljuk be, sok hülyeségbe lehet itt belfutni.
Szerintem igenis jó lenne, ha lennének a középiskolákban demonstrációs termek, ahol műbabákon lehetne gyakorloni a pelenkázást, fürdetést, öltöztetést. Tanulhatnának a diákok arról, hogy milyen költségekkel és kiadásokkal jár egy gyerek, de arról is, hogy milyen kedvezményekre lehetnek jogosultak. Hogy mik a helyes nevelési módszerek, mik a helytelenek. Átvennének néhány esetet. Tanulhatnák, hogy beteg gyerekkel hova lehet fordulni, egyáltalán, milyen egy átlagos baba/gyerek.
Szerintem nagyobb az esélye annak, hogy egy diáknak valaha is gyereke fog születni, mint annak, hogy az exponenciális egyenletek szigorú monotonitása bekavar az életébe.
Úgy gondolom, ez egyrészt később nekik is adna egy biztonság érzetet, másrészt néhány rossz szülői példa továbbadása is kiküszöbölődne.
Semennyire. Egyébként sincs logika az ötletedben. Mint írták korábban generációk mulva is visszaüthet valami, nem kell feltétlenül apától-anyától örökölni semmit.
Másrészt a szülők élete nem feltételnül van hatással a gyerek jövőjére. Sok jómódú tanult ember gyereke züllik el (IQ ide vagy oda), míg a kevésbé képzett családból is kerülnek ki értelmiségi emberek.
"Hitler órákig tudott volna neked erről mesélni"
Ezek szerint Hitler öngólt lőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!