Ilyen alkattal milyen típusú ruhákat hordjak, ami előnyös lenne? 18/L Többi lent👇🏻
Nekem is ilyen alkatom van, 183 cm vagyok. Habár én nadrág és fehérnemű kivételével kb csak férfi ruhát hordok, szóval neked azt javaslom amit én kerülök 😂
Nadrágot a H&M-ben vagy C&A-ban szoktam venni. Van egy jó hosszú nacim ami Levi's, sajnos utóbbinak az ára nekem nem épp alacsony, viszont amikor benézek kb mindig látok valamit ami jó szóval ha neked nagyobb a kereted, nagyon tudom ajánlani.
Ha kevésbé vékonynak akarsz tűnni, boyfriend vagy girlfriend fazont nézz, igaz ezek általában kevésbé nőiesek.
Magas derekú gatyában vékonyabbnak hat a derekad, felvehetsz hozzá pl egy rövidebb pólót/pulcsit ami kicsit bővebb.
Szoknyákból próbálj olyat amelyik rakott vagy pörgős szabású, mint pl ez
Kabátok/dzsekik amik egy kicsit hosszúak és öv van a derekukon mindenkin csinosak, kiemelik a csípődet is. pl ez
Kiegészítők is nagyon sokat tudnak segíteni, pl nagyobb vagy feltűnő nyaklánc/fülbevaló, egy sál valami nőies mintával.
Ennél több tipp most nem jut eszembe, remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!