Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen randira milyen...

Egy ilyen randira milyen fajta ruha lenne szerintetek előnyös?

Figyelt kérdés
Egy ilyen lazább nyári,délelőtt vagy kora délutáni,könnyed randihoz,forróbb időben milyen ruha lenne előnyös szerintetek nekem,úgy ha pl akár szex is lehet a randiból?:)Egy rövid felső forrónacival,miniruha,vagy esetleg miniszoknya lenne előnyösebb?:)Tudok képet mutatni a ruháimról ha úgy egyszerűbb válaszolni:)
2018. máj. 29. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Mutasd! :)
2018. máj. 29. 22:06
 2/6 anonim válasza:
34%

Várom a képeket :)

26F

2018. máj. 29. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Csodás! "Hunteen" nevű kedvenc kamusom - aki közben egy időre pasivá vedlett - újra csajként, lopott képekkel házal :D.

Na, most, hogy megírtam, pontozzatok le megint :D

2018. máj. 29. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan, hogy mennyien rávetik magukat csorgó nyállal egy olyan kérdésre, ahol egy nő képet mutatna magáról. Cicaborsó, itt ne várj tőlük hasznos tanácsot. Én látatlanba csak annyit mondok, hogy add önmagadat. Azt vedd fel, amelyik a legjobban tükrözi a személyiségedet.
2018. máj. 29. 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Szívesen mondok véleményt.
2018. máj. 30. 06:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a felsoroltak közul bármelyik :D En ha extra csini akarok lenni, akkor inkább ruhát, szoknyát veszek, abban csinosabbnak érzem magam, mint egy sortban. Persze ez attól is függ, hogy hogy milyen a ruha, meg hogy milyen felsőt veszek a rovidgatyahoz. Ha van valami extra csini Felsőm, akkor lehet inkább arra szavazok :) Szóval amiben jól érzed magad, amiben a legcsinosabbnak érzed magad.
2018. máj. 30. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!