Szibériai Szamojed megtanítható arra, hogy ne ugasson (annyit)? Leírhatatlanul imádom a fajtát! Azonban úgy tudom (el) rettető mód tudnak (és szeretnek is) ugatni. Délutáni szieszták esetén ez nem valami előnyös. :D
2 ilyen jegesmedve buszke tulajdonosa vagyok, szeretem őket nagyon, ugatósak tudnak lenni, nálunk csökkent, amikor ugattak, akkor ugyanúgy szídtam le őket egyből, mintha bepisiltek volna.
Tudom lehetetlen arra a cuki pofira haragudni, de legyél kemény.
Mondjuk megszunni sosem fog (eleve kutya es amugy is jelzo kutyakent is tartottak, meg persze remek pulovert lehet csinalni a bundajukbolXD), csokkenteni lehet az enyem is jelzo kutya nalunk a lemozgatas es a feladatok "szegtek" kedvet. Ma mar csak akkor ugat, ha valami nagyon fontos dolgot velt felfedezni, amit meg kell vizsgalnunk AZONNAL.
Bar nem feltetlen mervado, de van nalunk egy Samoyed (szerintem) keverek a kutyasok kozott es az ugatasrol atszoktatta a morgasra, sSzoval ugy jelez, hogy csondben dormog az meg senkit nem zavar. De ez keverek, fajtatiszta szamojedet csak kiallitasokon lattam eddig.
2#: En ugy tuttam ha bepisil nem szabad szidni, vagy en ertettem valamit felre?
Gyonyoru allatok, de ne feledd ez Primitive Type annak minden elonyevel hatranyaval (mondjuk szerintem meg mindig a legkezelhetobb a csoporton belul), valoban nincs veluk tapasztalatom, de ebbol a csoportbol szarmazik az enyem is is es meg par ismerosome, szoval vannak azert kozos gondjaink ahol mindenki vakarja a fejet:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!