Elviekben beszélgetunk gyerekvállalasrol. Nornalis ha a többet kereső ferfi nem ad bele mindent a csaladba?
Ő anyujanal él, saját ingatlanban. Gyűjt arra az ingatlanra lakastakarek plusz anyujànak ad.
Közös ingatlanrol es gyerekvallalasrol azt mondja, keres 200 vagy 270 nettot, abbol csak 100 at adna bele a csaladba. A többi ugyanugy maradna nekik(k)
Amugy en gyerekkel élek 100 bol egyedul ami kevés.folyamatosan segitenek a szüleim. A férfiaknak meg joval több az élelmezése, plusz még egy gyerekkel azaz kettővel csak nyomorognank igy. 200 bol 4 fő.
Szülne ilyen feltételekkel bárki gyereket?
Én ilyen felállásba biztos nem vállalnék vele közös gyereket.Ha elvesz,összeköltöztök és lesz ,,lakása" mert szerintem azt se közösnek hanem sajátjának szánja.Ha nem tud anyagilag teljesen beszállni a kapcsolatotokba mint családot eltartó férfi, akkor nem sok értelme volna gyereket vállalni.
Amúgy én értem, ha egy férfi nem akarja a más gyerekét is eltartani, viszont ha olyan nővel kezd kapcsolatot akinek van már előző kapcsolatból gyereke akkor ezt a fajta ellenérzést komolyan végig kellene gondolnia és ha a megszüntetése nem megy, akkor egyszerűbb befejezni a kapcsolatot mert ez mindenre rányomja a bélyegét és csak rombolja a kapcsolatot.Az önismerete nyilván nem túl jó, ha ,,jártok" de a jövőben sem lát benneteket egy közös családnak amiért mindent meg akar tenni.
Máshogy látjátok az anyagi felelősségvállalást a családban így ez is csak feszültségforrás.Kiszolgáltatott helyzetben vagy még egy gyerek vállalásával még kiszolgáltatottabb volnál úgy hogy a társad nem mint társad akarná a közös életetek és anyagilag még bizonytalanabb lenne a jövő.Amúgy nem tudom milyen a párod de csak a pelenka 10-17 ezer forint között van most az én gyerekemnek, épp tegnap voltunk orvosnál a gyógyszertárba 20e fizettünk és ruhát is venni kell mert gyorsan nőnek.Szóval ezzel csak azt akarom szemléltetni hogy 30x ezer forint ment el és még nem számoltam hogy a házra érkező csekkeket is fel kell adni stb..stb..100 forint lópikulára se elég.
Ne szülj neki, keress mást aki valóban társként tekint rád és a gyerekeddel együtt elfogad és úgy akar veled családot.
Hogy akarsz te szülni valakinek, akivel azt sem tudod milyen az élet? Ismered azt a mondást, hogy lakva ismerszik meg a másik? Nagyon igaz. Ez hogy járogatunk, meg néha egymásnál alszunk édes kevés a családlapításhoz.
Az már csak hab a tortán, hogy a pasi egy fillérbszó smucig alak.
Egyszerű matek: 100 ezer nem elég 2 embernek, akkor 200 ezer se lesz elég 4 embernek. Ennyiből képtelenség kijönni, két kisgyerekkel.
Havi 100 az a saját költségeit (rezsi+kaja) talán fedezi. De se a közös gyerekre, se másra (bérlet, telefonszámla, ruhák, stb.) már nem elég.
Vagyis úgy költözne a nyakadra, hogy te mindent beteszel a közösbe, részben te tartod el, teljes mértékben te tartod el a közös gyereket, neki pedig ez alatt évi két millát sikerül félretenni, alsó hangon.
És ha megunja a kakis pelenkákat, akkor koccol le anyuhoz, ott a jó kis megtakarítása, te meg 120 ezerből élj meg két kicsivel.
Értem én, hogy nem minden a pénz, és nem a pénzért vagy együtt valakivel. De azért baleknak se kell lenni, aki hagyja magát ilyen szinten kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!