Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elviekben beszélgetunk gyerekv...

Elviekben beszélgetunk gyerekvállalasrol. Nornalis ha a többet kereső ferfi nem ad bele mindent a csaladba?

Figyelt kérdés

Ő anyujanal él, saját ingatlanban. Gyűjt arra az ingatlanra lakastakarek plusz anyujànak ad.

Közös ingatlanrol es gyerekvallalasrol azt mondja, keres 200 vagy 270 nettot, abbol csak 100 at adna bele a csaladba. A többi ugyanugy maradna nekik(k)

Amugy en gyerekkel élek 100 bol egyedul ami kevés.folyamatosan segitenek a szüleim. A férfiaknak meg joval több az élelmezése, plusz még egy gyerekkel azaz kettővel csak nyomorognank igy. 200 bol 4 fő.

Szülne ilyen feltételekkel bárki gyereket?

2019. febr. 27. 07:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen felállásba biztos nem vállalnék vele közös gyereket.Ha elvesz,összeköltöztök és lesz ,,lakása" mert szerintem azt se közösnek hanem sajátjának szánja.Ha nem tud anyagilag teljesen beszállni a kapcsolatotokba mint családot eltartó férfi, akkor nem sok értelme volna gyereket vállalni.

Amúgy én értem, ha egy férfi nem akarja a más gyerekét is eltartani, viszont ha olyan nővel kezd kapcsolatot akinek van már előző kapcsolatból gyereke akkor ezt a fajta ellenérzést komolyan végig kellene gondolnia és ha a megszüntetése nem megy, akkor egyszerűbb befejezni a kapcsolatot mert ez mindenre rányomja a bélyegét és csak rombolja a kapcsolatot.Az önismerete nyilván nem túl jó, ha ,,jártok" de a jövőben sem lát benneteket egy közös családnak amiért mindent meg akar tenni.

Máshogy látjátok az anyagi felelősségvállalást a családban így ez is csak feszültségforrás.Kiszolgáltatott helyzetben vagy még egy gyerek vállalásával még kiszolgáltatottabb volnál úgy hogy a társad nem mint társad akarná a közös életetek és anyagilag még bizonytalanabb lenne a jövő.Amúgy nem tudom milyen a párod de csak a pelenka 10-17 ezer forint között van most az én gyerekemnek, épp tegnap voltunk orvosnál a gyógyszertárba 20e fizettünk és ruhát is venni kell mert gyorsan nőnek.Szóval ezzel csak azt akarom szemléltetni hogy 30x ezer forint ment el és még nem számoltam hogy a házra érkező csekkeket is fel kell adni stb..stb..100 forint lópikulára se elég.

Ne szülj neki, keress mást aki valóban társként tekint rád és a gyerekeddel együtt elfogad és úgy akar veled családot.

2019. febr. 27. 09:42
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Olyannak szülnék akivel együtt élünk, működik a kapcsolatunk. Aki az anyjával/egyedül él és nem velem annak nem.
2019. febr. 27. 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Csak szólok, hogy neked nem lenne szülés után 100 a kereseted, inkább 75. Amúgy csak úgy mennék bele, ha a száz a rezsin felül lenne. Tehát fizesse ki a rezsit és akkor így talán szülnék neki, de amúgy nem hiszem.
2019. febr. 27. 10:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy akarsz te szülni valakinek, akivel azt sem tudod milyen az élet? Ismered azt a mondást, hogy lakva ismerszik meg a másik? Nagyon igaz. Ez hogy járogatunk, meg néha egymásnál alszunk édes kevés a családlapításhoz.

Az már csak hab a tortán, hogy a pasi egy fillérbszó smucig alak.

2019. febr. 27. 10:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Dobd a pasit, de legalábbis ne szülj ilyen “kapcsolatba”.
2019. febr. 27. 10:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű matek: 100 ezer nem elég 2 embernek, akkor 200 ezer se lesz elég 4 embernek. Ennyiből képtelenség kijönni, két kisgyerekkel.

Havi 100 az a saját költségeit (rezsi+kaja) talán fedezi. De se a közös gyerekre, se másra (bérlet, telefonszámla, ruhák, stb.) már nem elég.

Vagyis úgy költözne a nyakadra, hogy te mindent beteszel a közösbe, részben te tartod el, teljes mértékben te tartod el a közös gyereket, neki pedig ez alatt évi két millát sikerül félretenni, alsó hangon.

És ha megunja a kakis pelenkákat, akkor koccol le anyuhoz, ott a jó kis megtakarítása, te meg 120 ezerből élj meg két kicsivel.

Értem én, hogy nem minden a pénz, és nem a pénzért vagy együtt valakivel. De azért baleknak se kell lenni, aki hagyja magát ilyen szinten kihasználni.

2019. febr. 27. 10:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mekkora a gyereked és miért alakult így, de valahogy neked is előbb saját lábra kellene állnod, mielőtt még egyen gondolkodsz. A szüleid sem tudnak örökre segíteni, de a gyereked is egyre többe fog kerülni, ha te is szeretnél majd segíteni neki. Szóval hacsak valami tartós betegség nem akadályoz, szerintem maradjatok még az együtt járásnál, ő is gondolja át, hogy téged vagy az anyukáját választja társul (attól még járhat látogatni és ha kell támogathatja) és hajlandó-e majd közös kasszán lenni - addig meg keress másik munkát, legyen belőled egyenlő partner, ne egy másik megmentőre várj.
2019. febr. 27. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!