Ha felelőtlennek tartanátok a nagymamát (45éves), elengednétek csavarogni a 3 éves gyereket vele?
nem bízok benne egyáltalán, sőt párom is kijelentette ő se bízná rá.. havi 1x szokott csak jönni vagy mi menni
még sose vigyázott rá, 2 éves koráig sírt tőle a gyerekünk..de ez már változott, eljátszanak együtt...de nem érzem azt,hogy nyugodt szívvel elengedném őket akár csak 1 órára is :/ nagyon felelőtlenül-gyerekesen gondolkodik..vagy inkább nem gondolkodik..
szerintetek túl aggódom?
ti mit csinálnátok?
Azért nem mindegy, hogy miért nem bíztok benne!
Lehet tudni?
sokszor csinált meredek dolgokat
-mikor kicsi volt a gyerekünk, volt pár eset..hogy majdnem kiesett a kezéből
-pelenkát úgy meghúzta, szerencsétlen gyereknek 1 óra hosszat meglátszódott a testén
-nekem kell szólni ne cigizzen már mellette
-csípős kolbászt is simán belenyomta a szájába, úgyhogy a műbőrt nem húzta le..fiunk természetesen fuldoklott emiatt
-simán hagyta,hogy a fürdőszobában matasson, mikor az összes vegyszer ott volt
...stb.sok olyan dolog történt, ami számomra elég meredek
igazából nem tudom párom,hogy élte túl a gyerekkorát..párszor volt gyomormosáson azt tudom, és sok összevarrt sebe is van :/
Én nem biznám rá. Anyósom is ilyen, imádja az unokáját, de nem merem sokáig kettesben hagyni vele a 3 éves gyerekemet. Ő pl. elfelejt neki enni adni,vagy leizzadva, kabát sapka nélkül kiviszi a 10 fokba "ó csak kinézünk" alapon, meg folyton kiforditva adja rá a ruháit... Én is csodálkozom mindig hogy a férjem hogy élte túl a gyerekkorát :)
Szóval bizz az anyai ösztöneidben.
próbálok bízni, csak az a túlaggódos-féltős se akarok lenni :/
de inkább ezt még hanyagolom és kerekperec megmondom,hogy még nem jött el az idő
A mi időnkben nem voltak biztonsági kupakok meg spéci zárak gyerek ellen, mégse mentünk gyomormosásra.
Azért ahhoz egy hülye gyerek is kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!