Elengednétek egy 3 és fél éves gyereket a strandra a nagyszüleivel?
Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 20:06
1/21 anonim válasza:
Én igen, teljesen megbízom bennük, igaz hogy 250 kmre lakunk egymástól, de 1-2 havonta 1-2 hetet ott vagyunk.
2/21 anonim válasza:
Az én gyerekem az ő nagyszüleivel igen. Őket ismerem.
4/21 anonim válasza:
Simán, voltak is. Amennyiben nem süket, féllábú, tolókocsis a nagyszülő, és a 3 és fél éves nem alkalmi süket, és nem tűnik csak úgy el a tömegben. Ergo fogadjon szót a mamának is.
5/21 anonim válasza:
Ja, és tudjon a nagyszülő úszni, ez fontos!
6/21 anonim válasza:
Az enyémet a mi szüleink kel igen
A gyerek szo fogadó a mamaek felelős felnőttek
7/21 anonim válasza:
Nagyszülő- és gyerekfüggő. Én igen.
8/21 anonim válasza:
Én az enyémeket az én édesanyámmal igen.
De anyósommal már nem, mert nagyon rossz a hallása.
Családfüggő a kérdés.
9/21 anonim válasza:
Igen. Volt anyósékkal is,anyámékkal is. Apuékkal is mehetne,de ők nem mentek idén fürdeni semerre.
10/21 anonim válasza:
A saját szüleimmel elengedném, mindketten kiválóan úsznak, apukám sok-sok évig, évtizedekig táboroztatott is a Balatonon állami gondozott gyerekeket, soha egyetlen vízi balesetük nem volt (egy-két kagylós sérülést leszámítva).
Anyósékkal nem engedném, egyikük sem tud úszni rendesen. Szívesen megyek velük is strandra, csak csak velünk együtt mehetnek vizes helyre a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!