Elengednétek 15 éves lányotokat kocsmázni?
Elengedném. Ha van kocsi, akkor esetleg elvinném/hoznám, amennyiben ő is szeretné.
Egyébként megbeszélném vele, hogy ha bármi van azonnal hívjon. Egyedül ne mászkáljon el sehova, és az utolsó busszal jöjjön haza.
Én is 15 voltam, amikor a szüleim elengedtek. Ráadásul elég sokszor elengedtek, a nővéreim ki is voltak akadva..de hát ez van, kitaposták előttem az utat. Kéthetente hajnal 3-ig elmehettem bulizni, cserébe elvárták, hogy az iskola rendben menjen, otthon továbbra is segítsek, ha szükségük van rá, és ha megbeszéltünk egy időpontot, akkor ahhoz tartsam magam.
Lefektették a szabályokat, én pedig tartottam magam hozzá, mert így neveltek.
Soha semmi probléma nem volt. Én is ehhez hasonlóan járnék el a lányommal.
Köszönöm az eddigi válaszokat
Az utolsó előtti busz 22:20-kor jön, elég gyakran járnak.
Sajnos nincs autónk :(
Bár busszal jár suliba szóval hozzá van szokva.
A taxi itt nagyon drága és a lányom nem hajlandó taxiba ülni.
persze.
de azert nezz utana milyen hely az.egyszer én is voltam egy szulinapon
nem tudtam semmit a helyrol,de ott kiderult,hogy egy csoves hely ahova 50-60 èves alkeszok járnak,egy fiatal se volt rajtunk kivul. a szuleim kitertek a hitukbol amikor megtudtak hogy hol voltam..( akkor már 18 voltam,nem kèrdeztèk elore)
de ha az ő korosztalya jar oda,semmi kivetnivalot nem talalok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!