Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elengednétek egy 3 és fél...

Elengednétek egy 3 és fél éves gyereket a strandra a nagyszüleivel?

Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 20:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
Igen,vitték is Őket.Az én 5 éves kisfiamat,és az unokatesót,aki akkor 4 éves(se) volt.Most 3 gyerek van Náluk:az én 8 éves kisfiam,a 8 éves barátja(osztálytársa),és a nem egészen 4 éves kislányom.Jó szívvel hagyom Náluk!1 hétig maradnak,mi Bp.-en lakunk,Ők Bp.-től kb. 20 km-re.
2016. júl. 25. 21:22
 12/21 anonim ***** válasza:
69%

Én nem, mert anyukám-apukám már beteg, anyósom szerint pedig hülyeség a naptej, nem kenné be a érzékeny bőrű gyereket sem (ott már sajnos nagyapa nincs).

Ha a szüleim még fiatalok lennének, anyósom pedig megbízhatóbb naptej kérdésben (másban az), akkor igen.

2016. júl. 25. 21:42
 13/21 anonim ***** válasza:
47%
Persze, ha egyébként megbízom a felelősségérzetükben.
2016. júl. 25. 22:06
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
én nem. édesanyám is és anyosom is nagyon lábfájos. nem tudnak kovetni a tempot, amit a fiam diáktál..20 méter séta utan is már elszédulnek, leulnek stb. szoval egyik egészségi állapota sem olyan, hogy egy 3 éves gyereket hajkurásszanak.
2016. júl. 25. 22:41
 15/21 anonim ***** válasza:
65%
Az attól függ, milyenek a nagyszülők és a gyerek. A fiam elég eleven, de nekem szót fogad, a nagyszüleinek nem. A nagymamája elég következetlen, itthon engedem, de elvinni nem. Nem mintha akarná. Anyósom teljesen alkalmatlan és nem is vinnék. Szóval nálunk nem jön szóba. De ha hozzánk hasonló gondolkodású, figyelmes, aktív nagyszülők lennének, akik szívesen elvinnék, akkor persze, elengedném.
2016. júl. 25. 23:00
 16/21 anonim ***** válasza:
58%
Nagyszuloktol függ. Anyosomekkal se a férjem se én nem én nem engednenk (bár nem is viszik) az en szüleimmel Múlt évben 2 évesen voltak többször is.
2016. júl. 26. 00:27
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
Anyuek is,anyosek is fiatalok,egeszsegesek,megbizhatok,a gyerekek a szemuk fenye.Fel sem merul bennem,hogy engedelyt kerjenek ilyesmire...szoval vittek már a két evest is.
2016. júl. 26. 09:28
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Nekem oktoberben lesz 4 eves a kozepso fiam ugyhogy majdnem annyi idos mint a tied :) Az en szuleim meg eleg fiatalok, megbizhatok, siman elengednem veluk .(Ferjem szulei mar nem elnek)
2016. júl. 27. 14:49
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Most tök komolyan kérdezem, mert érdekel, hogy miért az én válaszom volt a "leghaszontalanabb", hogy mi a rossz abban, hogy a saját szüleimmel engedem, mert jól úsznak, anyósékkal meg nem, mert ők nem tudnak úszni? Baj, hogy olyannal nem mehet nélkülünk, akik nem tudnak úszni? Vagy mi rosszat írtam?
2016. júl. 27. 15:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Vajon kinek fájhat minden válasz?!Vagy csak az fáj,hogy a legtöbb szülő ilyen szinten megbízik a Nagyszülőkben?!Nem is értem!Kérdező,ez nem Neked szól!
2016. júl. 27. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!