Nem fogja megviselni? Nem fog haragudni?
Mind a 2 gyerekünk 1,5 èves volt mikor 3 napra elmentünk otthonról, vagyis az elsővel anyukám volt otthon, másodiknál engem műteni kellett, úgyhogy a legnagyobb rèszben a mamával voltak, a többiben az apjukkal. A kisebb ekkor még rá volt függve a cicire, de még így sem kottyant meg neki!
2 évessel sem lesz gond szerintem
Szerintem túlreagálod.
Mit jelent az, hogy "az apjával mostanában még aludni sem akar"? Aludnia egyedül kéne, nem apával, de nem is anyával.
Az, hogy mennyire viseli meg, attól is függ, hogy mennyire fordult elő, hogy 2-3-4 órára nélküled volt. Ha többször is volt már nélküled néhány órát, akkor könnyebben fogja viselni.
Tudom, semmi közöm hozzá, de mi az oka a távollétnek?
Gondolom nem dolgozol, tehát nem munkahelyi kiküldetés (habár ekkora gyereknél ott is be kéne inteni a főnöknek, ha kötelezni akar rá).
Szóval, én lehet, hogy azon kezdeném törni a fejem, hogy hogyan jelentsem be az illetékesnek, hogy NEM! Nem megyek el 5 napra, túl sok ez egy kétéves gyerek mellől. Kibírná, ha muszáj lenne (pl. kórház), de más okot nemigen tudnék tolerálni.
Ha kórházi kezelésről van szó, akkor utána lehetne érdeklődni, hogy esetleg meglátogathat-e téged a kisgyereked. Ha naponta egy órát láthatna, talán könnyebb lenne neki.
Oktatás miatt kell elmennem, régi munkahelyemre.Aztan még kb 2 hónapig otthon leszek,szabin. Utána heti 2* megyek dolgozni, amèg a kisteso össze nem jön.
Oktatás a környéken nincs így 300kmre iranyitottak, bentlakassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!