Szülők, kamaszok. Szerintetek nagyon fog rám haragudni a tanár? Félek
Holnap bemutató lesz a zenesuliba, este és kötelező viszont olyan későn lesz hogy nem tudok hazajönni. Volt már olyan fellépés hogy este kezdődött és nem tudtam menni mert nem nem jött haza busz olyan későn, akkor felhívtuk a tanárt, megmondtuk neki mi a helyzet de hallatszott a hangján hogy haragszik. Mostanában nem voltam próbán több okból de kötelező lesz a holnapi nap és félek mit fog szólni. Az oka: nem tudok hazajönni mert nem jön busz és nem kitaláció hanem igaz és jól tudja hogy messze lakunk
Nagyon mérges lesz?
14/L
van a tanárodnak kocsija? ha van neki mond meg hogy elmész a bemutatóra csak utána vigyen haza.
Esetleg a szüleid nem tudnak érted menni ?
Igen van de szerintem nem fog több mint 70 km-t furikázni éjszaka és még haza is kell mennie
Nekünk nincs kocsink ha lenne azzal járnék. Amugy szülők is jöhetnek csak nem tudunk hazajönni
Ennek a kislánynak az anyukája is folyton jön a zenetanárról panaszkodni, nem értem, hogy mi értelme van ennek a kínlódásnak. Keresni kellene valami értelmesebb különórát, ott helyben.
A kérdésre válaszolva: haragudhat, de az az egyéni szociális problémája. Ha nem tudsz hazamenni, akkor nem várhatja el, hogy elmenj. Legközelebb megpróbálhatnád leszervezni, hogy ottalszol valakinél, mi ezt mindig így oldottuk meg.
Nem ezt kérdezted, de arra is válaszoltam, amit kérdeztél.
Nem hiszem, hogy mondjuk ne tudnál zongorázás helyett nyelvet tanulni: annak lenne értelme. De egy állásinterjún sem fogják megkérdezni, hogy tudsz-e zongorázni.
Ki írta hogy zongorázok? Én gitározni járok
Tanulok nyelvet a suliba ott nagyon jól felkészítenek, most 8.-ba lesz nyelvizsgánk is ha jól értettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!