Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a páromat,...

Hogy vegyem rá a páromat, hogy legyen gyerekünk?

Figyelt kérdés

Nem ellenzi egyáltalán a témát, ő is szeretne gyereket, viszont nem tesz érte. Igazából megszakítással ”védekezünk" csak, menzesz utáni első nap pedig még úgysem. Rendszerint időben kihúzza, nehogy.

Én már nagyon szeretnék kisbabát, 28 éves leszek, párom 30. Nem szeretnék erőszakos lenni vele, viszont arra is kell gondolni, hogy mi van, ha nem jön össze. Persze ő ilyesmibe nem gondol bele. Testvérénél most született kisbaba, van esély rá szerintetek, hogy kedvet kap? Tetszik neki a kislány, én nagyon remélem, hogy megjön a kedve, nagyon szeretnék már családot

2019. febr. 18. 20:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon jól tudom, hogy akar gyereket, azt is, hogy nem most. Tiszteletben is tartom...

Akkor mi a kérdés? Ha nem akar nem akar.

Igen, benne van a pakliban hogy nem jön össze egyből. Lehet hogy több év, hónap kell. Bizonyára elmondtad már ezt neki. Ha így sem akar, akkor nem akar.

Nincs praktika arra, hogy hogy a tudsz rávenni valakit hogy akarjon gyereket.

Mellesleg ő harminc éves férfiként még bőven rá is ér.

2019. febr. 19. 07:50
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

De miert nem beszelitek meg, hogy kb mindenki tudja mire számítson?

Miért nem mondja el, hogy mikor van az a később, amikor szeretne?

Te miért nem mondod el neki, hogy felsz, hogyha sokáig varsz nem fog osszejonni?

Nyilván nőként limitàltabb az időd, ráadásul ha esetleg többet szeretnél, akkor meg főleg.

Meg kéne alaposan rágni a témát kettőtöknek.

Egyébként ha csak annyit mond, hogy még nem most akar, akkor simán lehet, hogy egyáltalán nem akar, csak nem akarja, hogy szakitsatok.

De ez meg nettó felelőtlensèg, hogy gyakorlatilag nem védekeztek (a megszakitas nem az), közben meg nincs tisztázva, hogy mikor akarna, mi az akadálya hogy most még nem stb..

Egy gyerek hatalmas felelősség és teher is, olyan pàrokat is próbára tehet, akik szívből - lélekből akartàk..ha most esetleg terhes lennél (nincs kizarva megszakitas mellett), közel sem biztos, hogy kitart melletted.

Ezért kéne beszélni rendesen róla. Elhiszem, hogy nehéz téma, de mindenki érdeke.

Egyébként amikor a testvéremnek született gyereke, én nemhogy kedvet nem kaptam, még azon gondolkodtam, hogy kell e egyáltalán nekem majd gyerek. Ne alapozz ilyenekre, hogy majd megjon a kedve

2019. febr. 19. 09:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Na latod ez pontosan tudatlan p.csa hozzaallas es meg te nem akarsz ugy viselkedni? Tudod hogy akar gyereket,kesobb.De akkor mi a bajod mi a kerdesed ? Es ha annyira komoly lenne a kapcsolatotok akkor ezt nem itt mondogatnad hanem vele beszelned meg hogy nem akarsz kesobb probalkozni mert lehet hogy nem jon ossze egyhamar. Amugy. Nem hinnem hogy annyira komoly a kapcsolat ha az aggalyaidat itt irod le es nem neki panaszolod el. Ha nem vedekeztek akkor mar nem mindegy ha raaltok a baba dologra? Es ha annyira mindegy neki... Eszmeletlen hulye felfogasa van neki is es neked is hogy ezt nem teszed szova. .
2019. febr. 19. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem két hatârozott felnött ember az biztos. Ja és a kapcsolat se tűnik valami komolynak.
2019. febr. 19. 20:59
 15/17 anonim ***** válasza:
A kapcsolatotok egyaltalan nem komoly,te azt csak naivan elhiszed. Egy komoly kapcsolatban az emberek beszelgetnek is tudtad? Te idejottel azzal hogy hogyan vedd ra hogy legyen gyerek, sehogy. Ha raerolteted otthagy es ha a kapcsolatotok erett lenne a gyerekhez akkor mar reg megtudtatok volna beszelni. Biztosan o is korainak tartja csak nem mondja ki, eretlen meg ehhez a kapcsolat ennyi. Akarhogy bizonygatod hogy nem pedig a leirasaid alapjan nagyon is az. Egyebkent rengeteg ellentmondas van a valaszaidban mar igy menet kozben, annyira a kapcsolatotok vedelmere keltel hogy ossze vissza irkalsz es minden elter. Ennyi.
2019. febr. 20. 07:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Álmodik. Kislâny ideje felébredni. Dugni jó vagy neki,de gyereket már nem akarna. Szerintem felejtsd el, és lépj tovább. Keress egy olyat, aki akar is gyereket, meg jövöt tervez. Bizony a nök biológiai órája ketyeg a mai világban. 30fölött én nem vállalnék gyereket.
2019. febr. 20. 13:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Sehogy nem veheted rà. Neki is akarnia kell, ha nem, abból semmi jó nem sül ki. Pl simàn otthagy terhesen vagy a pàr hetes üvöltő kisbabàval.

Ha kihúzza a farkàt, nem benned megy el, akkor direkt NEM akar gyereket. Ezen mi nem vilàgos? Mi értelme erőszakoskodni? Csak te jàrnàl rosszul ha rà akarod tukmàlni. Egyàltalàn nem biztos hogy rokon gyerektől majd megjön a kedve. Ismerőseimnél màr van gyerek, ès rohadtul nem vattacukorfelhő az életük. Stresszesek kialvatlanok, fàradtak sokszor elegük van az egészből, pedig mindketten akartàk. A gyerekvàllalàs egy hatalmas döntès, utàna màr soha nem lesz olyan életed mint előtte, tehàt ne legyél màr ennyire értetlen és ostoba.

Ha komoly felnőtt kapcsolatotok van beszéljétek meg. Ha tovàbbra is kihúzza a farkàt akkor nem akar, kész. Vedd tudomàsul. Vagy fogd fel vagy akkor keress egy màsik gyerekmàniàst aki beléd lövi a cuccot és szülhetsz ha ez életed célja.

A pasid nem akar gyereket. Jusson el az agyad hogy ezt senkire nem szabad és nem is tudod ràerőszakolni.

2019. febr. 21. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!