Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a páromat,...

Hogy vegyem rá a páromat, hogy legyen gyerekünk?

Figyelt kérdés

Nem ellenzi egyáltalán a témát, ő is szeretne gyereket, viszont nem tesz érte. Igazából megszakítással ”védekezünk" csak, menzesz utáni első nap pedig még úgysem. Rendszerint időben kihúzza, nehogy.

Én már nagyon szeretnék kisbabát, 28 éves leszek, párom 30. Nem szeretnék erőszakos lenni vele, viszont arra is kell gondolni, hogy mi van, ha nem jön össze. Persze ő ilyesmibe nem gondol bele. Testvérénél most született kisbaba, van esély rá szerintetek, hogy kedvet kap? Tetszik neki a kislány, én nagyon remélem, hogy megjön a kedve, nagyon szeretnék már családot

2019. febr. 18. 20:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
És szerinted érett már arra a kapcsolatotok, hogy gyereketek legyen, ha meg sem tudjátok beszélni, hogy most legyen vagy ne és megszakítással védekeztek? Vicces.
2019. febr. 18. 20:19
 2/17 anonim válasza:
95%

Szerintem nem neked kell rávenned.

Ugye nem lehet úgy egy kapcsolatot fenn létesíteni, h az egyik fél akar a másik meg nem.

Beszéld meg vele, hogy te mit gondolsz és majd megtudod jogy higyan viszonyul hozzá. Onnantól már tudni fogod hogy mi lesz ebből. De az is lehet, h akar...csak majd még később és ezért nem akarja felhozni ezt a témát

2019. febr. 18. 20:24
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Elsonek igaza van. A gyerekvallalas komoly tema, nem tudod vele megbeszelni es egyutt eldonteni normalisan akkor a kapcsolatotok sem erett meg egy gyermekhez. Egy babahoz nem kedvet kell kapni ahogy azt te gondolod vagy ravenni a masikat. Egy ferfinak is ugyanugy ereznie kell hogy igen mar keszen allok, kapcsolatom keszen all, anyagi hatter megvan mostmar szeretnek babat, de nem. Nem zarkozik el de megsincs benne mert kihuzza, ugy van vele ha sikerul oke ha nem az is oke, erre nem lehet alapozni. Uljetek le beszeld meg vele igazan akarja e mi a velemenye es ha nem akkor miert. Ennyi a sztori itt eroltetni nem szabad.
2019. febr. 18. 20:26
 4/17 A kérdező kommentje:

Szeretne gyereket, ahogy a kérdésben is írtam. Komoly a kapcsolatunk is. Beszélni is lehet vele bármiről, olyan hogy ha véletlen becsúszna, megtartanák gondolkodás nélkül. Itt annyi a lényeg, hogy én nem pár év múlva szeretnék direkt belekezdeni, mert ki tudja, hogy egyáltalán össze jön e spontán...

Nem kellene minden kérdéshez úgy hozzá állni, hogy biztos egy tudatlan kis p*csa és egyből letámadni....

2019. febr. 18. 20:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindig mehleo, hogy felnőtt emberek hogy lehetnek ilyenek. Egyedülálló anya szeretnél lenni??

Miért nem ülsz le és beszéled meg vele. Ha még nem feltétlenül akar, akkor vedekezzetek rendesen.

Ha meg rààlltok, ne vedekezzetek.

Ez a lehető legrosszabb megoldás, hogy nem védekeztek és nem is akar gyereket.. Ha besikerül meg úgy otthagy, mint a sicc... Kommunikaljatok..

Ha nem akar gyereket meg ne rabolja az időd. Nem fog annyitol megjonni a kedve, hogy a családban lett gyerek.. Könyörgöm, felnőttek vagytok, beszéljétek meg

2019. febr. 18. 20:35
 6/17 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem akar gyereket. Csak ha ezt kimondja, akkor elhagyod.

Te meg rózsaszín szemüvegen át nézel mindent, mert te akarsz, bármi áron.

Teszteld le! Megszakítás mellett bármi lehet... Mondd azt, hogy kicsit késik, kéne egy terhességi teszt. Aztán figyeld a reakciót.

2019. febr. 18. 21:00
 7/17 anonim ***** válasza:
49%
Ne haragudj, de ha egy érett, hatârozott felnött nö lennél, és nem pedig egy "tudatlan kis p*csa", - ahogy te fentebb fogalmaztál,akkor nem itt tennéd fel ezt a kérdést, hanem megbeszélnéd a pároddal. Mióta vagytok együtt? 2hónapja? Mert egy komoly kapcsolat az nem ilyen. Nem hiszem el, hogy a kapcaolatotok során, egyszer Sem merült fel a családalapítás kérdés. Mert egy komoly kapcsolat, AZ ilyen, és a kor ban is benne vagytok, én Pl. 30fölött egy gyereket Sem fogok már bevállalni.
2019. febr. 19. 00:49
 8/17 anonim ***** válasza:
88%

"Szeretne gyereket, viszont nem tesz érte".

Akkor lefordítom. Ez annyit jelent, hogy szereti a gyerekeket, sajátot is akar, de nem most. Azért is veszi ki a farkát, nehogy terhes legyél.

Az a férfi, aki tényleg gyereket akar, az telibe lövi az asszonyt, nem húzgálja kifelé! Ez tök egyértelmű.

Egyébként ha nem hiszed, akkor kérdezd meg tőle, hogy "drágám, ha akarsz gyereket, miért húzod ki?"

2019. febr. 19. 07:35
 9/17 A kérdező kommentje:

Nagyon jól tudom, hogy akar gyereket, azt is, hogy nem most. Tiszteletben is tartom a dolgot, bármit meg tudunk beszélni. Én csak attól tartok, hogy mire eljut oda, hogy na akkor jöhet a gyerek, ne adj Isten nem jön össze spontán. És akkor ki tudja mire sikerül akár lombik programmal.

Ahogy észrevettem rajta, ő inkább kicsit fél attól, hogy milyen apa lenne. Mindenben tudna e teljesíteni.

Egyébként 2 és fél éve vagyunk együtt ;)

2019. febr. 19. 07:47
 10/17 A kérdező kommentje:
Tesztre volt már példa, késés és rosszullétek miatt. Egyáltalán nem problémát ott belőle.
2019. febr. 19. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!