Lenka, Janka, Jana?
Adnátok,adtátok valamelyik nevet?
Ismertek ilyen nevűt? Tetszik valamelyik név?
Janka vagy Lenke tetszik, de nem adnám és ismerek mindkettőt.
Janának nálunk a Jánosokat becézik, na meg az ásványvíz, szóval az nem tetszik.
Ismerek egy Lenkát, előtte nem is hallottam erről a névről, nem rossz, de nem adnám.
Jana a tetoválóm( férfi) + az ásványvíz
Janka elmegy, nem ismerek egyet se. De olyan becenév szerű.
Lenka olyan, mintha elírtad volna Lenkét.
Janka - semleges; inkább a franciás hangzású változatát szeretem, egyik lányom Zsanett.
Jana meg az ásványvíz.
legyen jana, a másik kettőből az egyiket viselem, és rühellem, nem is szólít úgy senki, mióta elszabadultam a szüleimtől végre.
ez két iszonyat béna, BECÉZETT név, és oké, hogy kisgyereknek rohadt cuki, de ezzel a névvel kéne élnie 40es-50es felnőtt nőként is. lajoskának és pistikének sem anyakönyvezed a gyereket, mert az lajos és istván. ha becenevet akar, akkor azt majd ő eldönti, de legyen egy rendes, felnőtt neve annak a gyereknek.
a jana az egyetlen teljes név ezek között, a mésik kettő gügye becenevek, amikte valamiért rendes keresztnévként kezelnek. ne keserítsd meg az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!