Tetszik nektek a Rebeka név? Párommal nem tudunk dönteni, hogy Rebeka legyen, vagy Janka.
Figyelt kérdés
2016. ápr. 23. 17:21
1/10 anonim válasza:
Mi a vezetéknév?
Nekünk is mindkettő tetszik, de pl. a mi vezetéknevünk 3 szótagos és R hangra végződik, úgyhogy nálunk a Janka a befutó.
Ha rövidebb a vezetéknevetek akkor a Rebeka jobb választás. (pl. Kiss Janka helyett a Kiss Rebeka jobb).
2/10 anonim válasza:
Mind 2 szép,de nekem a Rebeka jobban tetszik.
3/10 anonim válasza:
Borzalmas, ráadásul mióta olyan szépen dalba fogalták vállalhatatlan is. A Janka sem tetszik, de ha csak ebből a kettőből lehet választani, akkor inkább az.
7/10 anonim válasza:
A Rebeka az egyik kedvenc nevem, nagyon szép szerintem. A Janka is tetszik, de a kettő közül messze a Rebeka szebb.
8/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, és ha a harmadik babánk lány lesz, én ezt szeretném adni. Csak a férjem megvétózta már jó előre, úgyhogy tuti nem ez lesz, már választottunk másikat :D De nekem nagyon nagyon tetszik. A Janka nem igazán, nekem az valamiért öreges kicsit.
9/10 anonim válasza:
Mindkettő tetszik :)
Kislányaim Rebeka(Beka) és Kamilla(Milla) :) es a pocaklakó Olívia(Livi)lesz :))
10/10 anonim válasza:
Rebeka a második nevem, nekem sajnos nem tetszik. De ehhez biztos hozzátartozik az is, hogy általános iskolában volt egy Rebeka nevű osztálytársam, egy borzasztó csúnya kislány, mindenféle nyavajával. Szegényke :( így természetes, hogy ráasszociálok egyből, meg persze saját magamra, mert nagyon idegesít, hogy ilyen hosszú nevem van ezzel a második keresztnévvel. Janka tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!