3/24 anonim válasza:
Száva! (A lánykám 2. keresztneve :) )
4/24 anonim válasza:
nem szoktam nevekkel "viccelődni", főleg nem csúfolódni, de erről a 4 névről teljesen más jut eszembe
Duna, Tisza, Dráva, Száva- törjön ki a lábad szára
Hanga-hangya
Jana ugye víz :) bár jobb mint a Mira, ez legalább nem hashajtó :D
Véda-véd a megbetegedésektől
nem tudom melyik a kisebbik rossz a gyereknek ha csúfolják, talán Száva nem magas labda
5/24 anonim válasza:
Más lehetőség esetleg? Ezek közül talán a Véda, bár nekem egyik se tetszik igazából, és nem is adnám.
6/24 anonim válasza:
Muszáj ezekből választani? Tényleg ennyire el akarod k**ni szegény gyerek életét?
Száva - folyó
Véda - védák könyve
Hanga - hangyavirág
Jana - ásványvíz
Nagyon nehéz egyetlen komolyan vehető nevet kiválasztani ezekből.
8/24 anonim válasza:
A Száva ugyebár egy hírhedt bűnöző család családneve.
A többi csak simán pocsék név.
Miért akarsz kicseszni a gyerekeddel?
9/24 anonim válasza:
Egyik sem,mindegyik borzalom, ne haragudj. Tényleg el fogod cseszni a gyerekkorát. Gondolom neked a nem hagyományos nevek tetszenek, de azért ezt gondold még át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!