A Janka a kedvenc lánynevem. Szerintetek mennyire illik a családnevünkhőz? Tárcza Janka.
Figyelt kérdés
2017. ápr. 19. 15:10
2/12 anonim válasza:
Együtt nem tetszik, de amúgy a Janka szép. Mintha egy mesefigura neve lenne. Róbert Gida, Pöttyös Panna, Tárcza Janka.
3/12 anonim válasza:
Szerintem szép így együtt. (Talán picit rövid.)
És gratulálok!:)
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem hangzik rosszul. Vállalható név.
5/12 anonim válasza:
a Jankát imádom, ha a férjem nem ellenzi az én lányom is Janka lenne :) viszont valahogy a Tárczával nekem nem kerek. Valószínű a dupla a végződés. de valahogy fura
6/12 anonim válasza:
Semennyire nem illik, mert nevetséges, mesefigurás hatást kelt. Tipikus öreglány név.
7/12 anonim válasza:
Szerintem jól hangzik a kettő együtt
8/12 anonim válasza:
Nagyon szép név, de a vezetéknévhez nem illik. Én közbeiktatnék egy más hangrendű nevet, ha ragaszkodtok a Jankához mégis.
Vagy kötőjeles vezetéknév, a tiéddel együtt,pl.
Tárcza-Kovács Janka
9/12 anonim válasza:
Önmagàban nem rossz, de a vezetéknévvel együtt nem tetszik. Nagyon "egymagánhangzós": á-a a-a.
10/12 anonim válasza:
A Janka kedves nev,de nem illik a csaladnevhez szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!