Hogyan lehetne kiszámolni, hogy mikor történt meg a fogantatásom?
Napra pontosan nem lehet.
Már akkor sem lehet tudni, amikor a nő számára kiderül, hogy várandós.
Ez alól 1 kivétel van. Ha mindössze 1 alkalommal volt a nő a gyerek apjával, és arra napra pontosan emlékszik is. De ez ritka, hiszen általában a rendszeres szerelmi életből származik az emberek többsége.
És akkor még ott van a másik bizonytalansági tényező, hogy a fogantatás vélelmezett időpontjától pontosan 9 hónapra született-e az illető. Erről az anya tudna felvilágosítást adni a gyereknek, hiszen emlékeznie kell, hogy a gyerek korábban született-e, vagy túl lett hordva, és ha igen, akkor mennyivel.
Ha megvan a születésedkor kapott zárójelentésen rajta van, hogy hányadik hétre születtél, ebből visszaszámolva körülbelül lehet tudni, hogy mikor fogantál.
Én a második lányomat pontosan tudom: február 14... (Tudom, fantáziátlan ajándék volt a férjemnek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!