Az eleje rendben, de nálunk a Milka nem női névként van a köztudatban, hanem lila tehénből készült csokiként.
Hiába szép név, ha itt éltek, akkor megszívja vele a gyerkőc.
A Janina szép név szerintem.
2010. júl. 1. 06:37
22/32 anonim válasza:
Húúúú....szegény gyerek!!Ne akarj neki rosszat mit fog kapni ilyen névvel!!!
2010. júl. 1. 06:57
23/32 anonim válasza:
A Janina gyönyörű, de a Milka-val hacsak nem vagytok csehek mindketten és ott is vagy külföldön éltek, kicsesztek a gyerekkel.Tetszik,nem tetszik de így van.Ha ennyire tetszik a Milka, miért nem inkább az Ilka-t adjátok?Vagy Milica?
Persze a te babád lesz, tehát te döntesz, de én csak azt tudom javasolni,hogy ne Milkázd:)
2010. júl. 1. 08:28
24/32 anonim válasza:
Szegényke ... inkább ne tedd....
2010. júl. 1. 08:55
25/32 anonim válasza:
Legyen Tibi, vagy Boci :D
2010. júl. 1. 08:56
26/32 anonim válasza:
A gyerekek a világon a legkegyetlenebbek, ha csúfolódásról van szó. Nekem volt egy ismerősöm, akit Túró Rudolfnak neveztek el a marhára humoros szülei. Mondnom sem kell szeritnem, hogy mit kapott... és még most, felnőtt fejjel is mit kap.
2010. júl. 1. 09:04
27/32 anonim válasza:
A Milkáról a csoki jut az eszembe,de van egy ismerősöm neki Milla a lánya,szerintem az jobban hangzik
A mi nevünkben is van "cz",így a keresztnévnek valami egyszerű nevet akartunk
2010. júl. 1. 09:58
28/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket. Meggyőztetek, hogy ne legyen Milka. Tényleg nem szeretnék kicseszni a gyerekemmel. Csak annyira nagyon-nagyon tetszik a Milka... :) De inkább lemondok róla, minthogy a gyerekemet piszkálják emiatt. Ennyit megérdemel. :) A Janinából nem engedek viszont. És Ninának fogjuk becézni, ha már így megkérdezte valaki. :)
2010. júl. 1. 13:51
29/32 anonim válasza:
Örülök,hogy sikerült meggyőznünk!
Gratulálok a babátokhoz,és minden jót kívánok!
2010. júl. 1. 21:05
30/32 anonim válasza:
Szia!A Janina nem rossz szerintem.De a Milka??!!Van egy oldal ahol betudod ütni a vezetéknevet és kiadja a hozzá illő utóneveket.Link: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!