Mit csináljak? Megigértem a lányomnak hogy megyünk kirándulni!
Elég nehéz a helyzet. Teljes mértékben megértelek Téged is, és a kislányodat is, aki már biztosan nagyon várja ezt a nyaralást. Talán az lenne a legjobb, ha a férjeddel tisztáznátok a történteket, elbeszélgetnétek, és utána tudsz dönteni! Viszont abban biztos vagyok, hogy ha elmentek, a kislányoknak maradandó élmény lenne a közös nyaralás. De ha össze vagytok veszve, haragszotok egymásra, akkor azt ők is észreveszik, és máris rossz lesz a hangulat.
Úgyhogy én azt tanácsolom, hogy beszéljétek meg a dolgokat a férjeddel! :-)
Nagyon sajnálom! :( Különben a 2. válaszoló vagyok.
Ha tényleg ennyire rossz a helyzet, hogy már nem is nagyon beszéltek egymással, akkor nem hiszem, hogy jó ötlet lenne elmenni. Tudom, hogy megígértétek a kicsiknek, de nem gondolom, hogy ha otthon nem kommunikáltok, akkor a nyaraláson ez megváltozna.
Egy ilyen helyzetben en elmennek, viszont ez lenne az utolso. A gyerek miatt mennek, illetve amiatt, mert mint irtad ugyis csak idegeskednel egesz heten otthon.
De nalam tenyleg ez lenne az utolso csepp a poharban.
Egy szavad sem utal arra, hogy ennek a kapcsolatnak barmilyen ertelme van, szerintem sokkal kiegyensulyozattabb lenne az eleted (es igy a gyerekek elete is), ha kulon lennetek.
Mondjuk a ferjednek nem lenne tul vicces negy gyerek utan fizetni gyerektartast, de ez az o gondja.
Egyet értek az utolsó válaszolóval.
Az én párom nagyon nem akarta a babánkat megtartani, mert szeret bulizni, koncertre járni, haverokkal csavarogni, és nagyon sokat dolgozik is, tehát nem akarta a gyereket és kész. Én ennek ellenére megszültem, együtt is maradtunk és párom azóta minta apa. Tegnap este is elment a haverokkal sörözni, ma meg dolgozni délután, de holnap megyünk nyaralni és bár én is duzzogtam, hogy minek kellett tegnap elmennie, ma átbeszéltük, hogy le kell engedie a gőzt és néha ki kell kapcsolnia az agyát. Ha olyan lenne, mint a férjed, hogy kimarad éjjelre, iszik és még neki áll feljebb, hogy számon kéred, biztos, hogy pakolnék és elhagynám.
Ne haragudj meg, de az előző kapcsolata is ezek miatt ment tönkre? Nem véletlen gondolom. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de én nem mennék el az tuti. A kislányod még viszonylag pici, vidd el valahová egy nagyobb sétára őket, piknikezzetek meg ilyesmi. Megértem, hogy rossz lenne otthon maradni két picivel ilyen melegben, de van értelme végig szorongni, idegeskedni egy nyaralást 4 gyerekkel és egy nem törődöm férjjel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!