Az attól függ, hogy te viszed vagy ő jön a lábán, illetve hogy az utóbbi esetben milyen túraútvonalat választasz. 3-4 évesek 5-10 km-t már simán legyalogolnak, ha nem rohanva kell, ha sok érdekesség (forrás, kilátó, kisvasút, erdei játszótér, patak, halastó, barlang stb.) akad útközben, s esetleg játszani is meg lehet állni (ez utóbbit viszont a kullancsok miatt én nem nagyon szeretem), ha nem túl meredek az útvonal, s egyébként is szoktak időnként gyalogolni (pl. boltba/piacra gyalog mentek). 1,5-2 évessel én csak bóklászni mennék. Cipelni őket már nem olyan könnyű. Nasinak csak gyümölcsöt vigyél, mert a szendvics eltelíti őket, s utána már nem lesznek hajlandóak sétálni. Az út végén persze lehet egy nagyot piknikezni, de addig célszerű nem "túletetni" őket.
2011. márc. 7. 20:24
2/8 anonim válasza:
Mi 2 hónapossal is kirándultunk már.
Ő most 2 éves, vagy jön gyalog, vagy beül a hátihordózóba.
nagyfiamnál ugyanez volt a helyzet.
2011. márc. 7. 21:09
3/8 anonim válasza:
előző
1,5 évesen a fiam legyalogolta a Nagymaros -Zebegéyn távolságot át a hegyen, az erdőben.
2011. márc. 7. 21:10
4/8 anonim válasza:
Mi mei tai-ban, vagy hordozókendőbe vittük 3 hónapos korától. 15-20 km-t lehet menni vele simán, tök jókat alszik a friss levegőn, ha pedig ébren van, akkor ezerrel nézelődik.
7 hónaposan járt először 2000 méter felett az Alpokban. A turistaházban csak néztek minket, aztán meg ingyen kaptuk a frissítőt. :-)
2011. márc. 9. 20:16
5/8 anonim válasza:
03-07 21:09
Amikor a nagyfiam volt 7 hónapos, 2 hétig az Alpokban kirándultunk, túráztunk, hátihordozóban ült.
2011. márc. 10. 08:10
6/8 anonim válasza:
Mi most készülünk 4 évesemmel Budaörsre, nincs kocsink, szal buszozás oda vissza, szerintem bírni fogja és csak ketten megyünk. Jó kirándulást nektek is!
2011. márc. 10. 09:40
7/8 anonim válasza:
21:10-es! Pont a múlt héten tettük meg ezt a szakaszt a 20 hónapos lányunkkal :) Igaz, a sarasabb részeken Apa cipelte át.
Mi 4 hónapos korában már vittük kenguruban. Jókat szundított Apa hasán is :)
2011. márc. 10. 12:04
8/8 anonim válasza:
Olyan aranyosalk amikor az erdőben bóklásznak , minden érdekli őket, minden bogarat, növényt megfigyelnek:-))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!