Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Megigértem a...

Mit csináljak? Megigértem a lányomnak hogy megyünk kirándulni!

Figyelt kérdés
A férjem tegnap este óta nem jött haza,pedig megigérte hogy nem iszik és nem lesz sokáig,mert holnap mennénk nyaralni,és még rengeteg mindent kell megcsinálnom,ami a 2 évesemtől és a 10 hónaposomtól nem megy egyedül. Annyira nincs kedvem menni,igazából látni sem akarom,most egy hétig játszam mindenki előtt hogy minden rendben?? Viszont a nagylányom nagyon várja,megigértem neki hogy megyünk. Tulreagálom a dolgot,vagy nektek is rosszul esne? Egyébként nem szokott igy kimaradni,meg ennyit inni,de most (ismét) nagyon nagyot csalódtam benne :-((((((((((
2011. júl. 16. 10:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

11 körül jött haza,miután felhivtam.Addig józanodott.Megelpő mód elég "bünbánó" volt,ami fura,mert BÁRMI probléma is van a kapcsolatunkkal,arról mindig én tehetek. Még akkor is amikor ő.

Nem jellemző rá ez a kimaradás,ez nálam csak a sokadik csepp volt már. Szerintem az előző kapcsolata/i sem ez miatt menek tönkre. Ettől komolyabb problémák is vanak vele.Na mindegy,a lényeg hogy elmegyünk holnap indulunk nagyon kiváncsi vagyok mi lesz,és milyen lesz,kicsit egybe a gyomrom,több a táskában a nyugtató mint a fürdőruha...:-/Nem szeretnék sirva hazavonatozni,ugyhogy remélem jó lesz minden!

2011. júl. 16. 19:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek és átérzem a helyzetet; ez nem közhely, mert nálunk ez rendszeres volt, bár ugye én voltam a gyerek.

Életemben összesen 18 alkalommal voltam nyaralni vele (18 év alatt), ez mind csak strand volt; strand előtti nap mindig sikerült anyum fejéhez olyat vágnia, amitől kitört a balhé; volt, hogy meg is ütötte olyan szinten, hogy másnap édesanyám karmolásokkal, horzsolásokkal ment a vízbe. Szerintem elképzelheted milyen élmény lehetett ezt gyerekként átélni. A mai napig gyűlölöm ezért és sok más dolgáért is.

A gyerek attól, hogy kicsi,pedig nem hül.ye; ő érez és lát mindent és hidd el, hogy ha nem akarsz egy roncsot, akkor a holnapi nyaralást a férjeddel kihyagyod; helyette inkább valami közeli helyre menjetek négyesben-ötösben vagy anyuddal még; inkább ne fizessen senki, minthogy ő is ott legyen, veszekedjetek és ezt a gyerekek lássák.

Neharagudj, én jót akarok; nem rábeszélés csak jótanács egy olyan gyerektől akinek az apja tönkretette a gyerekkorát.

2011. júl. 16. 21:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Én elmennék, fizesse csak, de ott nem foglalkoznék vele, csak a 2 gyerekkel, vagy a 4-el, attól függ milyen a viszonyod a másik két gyerekével. Én is voltam igy egyszer a volt párommal, bár akkor még nem volt meg a baba, de terhes voltam. Be volt már fizetve egy több százezer forintos egy havi út, és két nappal előtte eltűnt, nem tudtam elérni, bulizott. A reptéren talákoztunk csak, bőröndöt is vihettem egyedül terhesen stb. Gondolkoztam én is,hogy akarok - e ilyennel egy hónapig nyaralni. De elmentem, és ott sz...am a fejére, elmentem egyedül várost nézni, stb. Napokig nem szóltam hozzá, ő meg nem értett mi bajom.
2011. júl. 17. 13:03
 14/14 A kérdező kommentje:
A nagylány nagyon élvezte,a hét első fele kicsit feszült volt, a hét második felére rendeződtek a dolgok,azóta itthon is normális minden,remélem igy is marad. Igaz ma ugy néz ki elfelejtette a névnapomat,bár még reménykedek hogy estig eszébe jut.Ebből nem fogok ügyet csinálni az biztos.
2011. júl. 26. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!