Mit csináljak? Megigértem a lányomnak hogy megyünk kirándulni!
11 körül jött haza,miután felhivtam.Addig józanodott.Megelpő mód elég "bünbánó" volt,ami fura,mert BÁRMI probléma is van a kapcsolatunkkal,arról mindig én tehetek. Még akkor is amikor ő.
Nem jellemző rá ez a kimaradás,ez nálam csak a sokadik csepp volt már. Szerintem az előző kapcsolata/i sem ez miatt menek tönkre. Ettől komolyabb problémák is vanak vele.Na mindegy,a lényeg hogy elmegyünk holnap indulunk nagyon kiváncsi vagyok mi lesz,és milyen lesz,kicsit egybe a gyomrom,több a táskában a nyugtató mint a fürdőruha...:-/Nem szeretnék sirva hazavonatozni,ugyhogy remélem jó lesz minden!
Teljesen megértelek és átérzem a helyzetet; ez nem közhely, mert nálunk ez rendszeres volt, bár ugye én voltam a gyerek.
Életemben összesen 18 alkalommal voltam nyaralni vele (18 év alatt), ez mind csak strand volt; strand előtti nap mindig sikerült anyum fejéhez olyat vágnia, amitől kitört a balhé; volt, hogy meg is ütötte olyan szinten, hogy másnap édesanyám karmolásokkal, horzsolásokkal ment a vízbe. Szerintem elképzelheted milyen élmény lehetett ezt gyerekként átélni. A mai napig gyűlölöm ezért és sok más dolgáért is.
A gyerek attól, hogy kicsi,pedig nem hül.ye; ő érez és lát mindent és hidd el, hogy ha nem akarsz egy roncsot, akkor a holnapi nyaralást a férjeddel kihyagyod; helyette inkább valami közeli helyre menjetek négyesben-ötösben vagy anyuddal még; inkább ne fizessen senki, minthogy ő is ott legyen, veszekedjetek és ezt a gyerekek lássák.
Neharagudj, én jót akarok; nem rábeszélés csak jótanács egy olyan gyerektől akinek az apja tönkretette a gyerekkorát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!