Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a rosszullét kerülget a...

Ha a rosszullét kerülget a gyerekektől kb.10 éves korig, a sajátomat sem szeretném?

Figyelt kérdés
2019. jan. 25. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Például apukám sem szereti mások gyerekeit, viszont engem és a tesóm ( a sajátjait) imád.
2019. jan. 25. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet összehasonlítani a kétféle érzést. A saját gyereked a te és a párod közös "alkotása" valahol, egy kicsit te, egy kicsit ő és ennél jóval több. Semmihez sem fogható a kötődés, amit iránta érzel, ez a legtisztább szeretet. Lehet, hogy alapvetően herótod van a mondókázástól, gyurmázástól és homokozástól, és ez nem fog változni a saját gyerekkel sem, de mivle aző sikere a tiéd is, mégis másképp fogod őt szemlélni játék közben, mint a többi gyereket.

Én úgy látom, hogy leggyakrabban így alakul.

De nyilván van olyan is, akinek egyáltalán nem való gyerek, mert tényleg sem a gondoskodás része, sem a játék, sem semmi nem megy neki.

2019. jan. 25. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök más a saját gyerek :) Én se voltam odáig sose más gyerekétől, de a sajátjaimat kezdetektől imádom :) Pedig néha hajamat tépem tőlük és nyilván látom a rossz tulajdonságaikat.
2019. jan. 25. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez így igaz, ahogy előttem is írták.

Nekem két gyerekem van. Másokéval nem nagyon tudok mit kezdeni, de az enyémeknek, ha tehetném, a csillagokat is lehoznám. Imádom őket!

2019. jan. 25. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nő vagy, akkor azért van pár hónap, amikor egyek vagytok. Az hatalmas kötődést tud adni. ÉS hogy te adsz neki életet, te hozod a világra.

Más gyerekével ez a kötődés nincs meg.

Én sem szeretem a gyerekeket, a sajátomat imádom. Egy fantasztikus 6 éves fiú.

Persze, van, aki utál minden gyereket, és sajátot sem akar, ha besikerül akkor mindig hibáztatja, hogy tönkretette az életét... De szerintem ez a ritkább.

2019. jan. 25. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én pont így vagyok, de a sajátomat imádom az első perctől. 7,5 éves. Más kisgyerekek a mai napig idegesítenek.
2019. jan. 25. 13:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Soha nem tudtam mit kezdeni a gyerekekkel, idegesítenek. Amióta a sajátomat várom, mintha kicseréltek volna, beszélek neki, tervezgetek, imádom :) Alig várom, hogy megszülessen és megölelhessem. Úgyhogy tök más érzés. Mondjuk én mindig is akartam babát, valahogy éreztem, hogy a sajátommal nem fogom ezt érezni.
2019. jan. 25. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!