Mi a taktikátok arra az esetre, amikor megőrültök a gyerekektől?
Köszi a sok tippet!
3-as: ez utólag már nem egy lehetséges opció.
Nálunk is ilyenkor jön h kapcsolok egy mesét.
Ő nézi, én kimegyek az erkélyre egy tekjeskávéval.
Ha mázlim van nem jön utánam még meg nem iszom.
Ritka alkalom ha sikerül elfogyasztanom :(
A másik, ha adok neki olyat amit elvilegnem kaphat meg ( dvd, cd) a rossz cd-ket leszórom a földre. Még azt pakolgatja addig megiszom a maradék kv-m ;)
Nálunk ez még bejön, nálatok már nem biztos, de én a kicsivel vagyok csak itthon, a nagy iskolás. Ha a kicsinek nagyon hisztis, cirkuszolós napja van (szerencsére ez ritka), akkor egyszerűen elmegyünk egy nagy sétára. Babakocsiban mindig lenyugszik, a levegőn már jó a kedve. De ha azon ritka alkalmak egyike van, hogy a babakocsiban is csinálja a fesztivált, akkor megy a hátamra csatosban, és úgy járunk egy nagyot. Ezt amúgy a alkásban is be szoktam vetni, ha dolgom van, de nem hagyja, hogy csináljam.
Vagy csak szimplán leviszem a játszótérre, ha enyhébb fokú a hiszti, ott kirohangálja magát, és mire felmegyünk, már nyugi van.
Hat először is megpróbalok nem agyvérzést kapni.
Ha nyar van belerakom őket pancsolni a vizbe azt mindenki szereti a melegbe.
Ha ilyen idö van mint most akkor hagyom had pakoljanak meg csinalják ami jól esik tisztességes keretek között (tehat nem a 220ba nyúlkálni)
a mese nálunk is bejön az egyik gyereknél. a fiamat nem erdekli.
Van hogy beengedem a kutyát addig és rohannak utána, de van hogy a macskát akkor azt keresik.
vagy kapcsolok a youtube-on zenét.
akkor tancolnak.
de olyan is volt mar hogy elbujtam előlük a fürdőszobába bezártam az ajtót ők meg kopogtak. én meg mondtam ki az?
es röhögtek... kb.... vagy azt mondtam jójjön vissza később most nem erek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!