Mi van ha nagyon régóta kinéztem egy nevet, csak az tetszik, de a vezetéknévhez nem illik?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Gog. Az utónév Gellért. Nem tetszik más, egyszerűen hónapok óta őrlődöm, valahogy szeretném már hívni a babát pocakon belül, de mindig csak ez a név jön.. A férjemnek maga a Gellért név tetszene, de a vezetéknevéhez kiszúrásnak érzi. Mindenki pofákat vág ha kimondjuk (jó persze ez érdekel a legkevésbé hogy más mit mond, mert tudom, mindenkinek nem tudunk megfelelni) .
Én azzal érvelek, hogy így is kétszer rá szoktak kérdezni a nevünkre, és persze 10 ből 9 szer Góg vagy Gógh stb lesz belőle- tehát akkor meg olyan mindegy hogy magyarázkodni kell e.
Ez nem egy Horváth vagy Kovács vezetéknév, amit mindenki elsőre megért.
2019. jan. 25. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!