Mi volt amit megvettetek, és végül tök felesleges volt?
érdekes ez a baba körömvágó olló. Az én babám ajándékba kapott egy drága, márkás körömollót és nálunk 8 éve folyamatosan használatban van, mai napig azzal vágom a körmét.
Szerintem az, hogy felesleges, sokszor nem azért van, mert tényleg nem kell, hanem mert használhatatlan, gyenge minőségű eszközt vesz az ember (ilyen pl egy rossz olló, egy rossz hordozóeszköz - kenguru) és mivel képtelen kihasználni, így feleslegessé válik.
ja, és szintén ez a kategória a kézi orrszívó. Az csak arra jó, hogy legyen, amúgy semmit nem ér.
Nyilván felnőtt törölközőbe, mi másba? Kapott pár újat és kész, ezeket legalább nem csak pár hónapig lehet használni...
De ez is olyan, hogy kinek mi a preferenciája. Mi kis tányérokat, tálkákat is vettünk, ismerős rendes tányérból adja a gyereknek is az ételt. Én viszont nem vettem direkt neki külön lébast főzőcskézni, van, aki ezt is vesz.
Számomra felesleges lett volna egy cumisüveg-melegentartó, de pl mikrós sterilizálót használtam, miközben testvéremnél előbbi napi használatban volt, viszont sterilezni chicco-val sterilezett. Anyám pedig a leveseslábasban szimplán kifőzte a cuccot.
Hát én még mindig babaollóval vágom a 7 éves lányom körmét és a 10 éves fiamnak is az egyik váltás törölközője a kifogó, amit baba kora óta használunk, sőt 8 és 5 éves korukig csak kifogóval törölköztek, de akkor született az öcsi, aki megkapta az egyik garnitúrát, és nem azért mert nincs elég törölközőnk, hanem mert nagyon jó nedvszívó, szeretjük.
Szóval teljesen egyéni, hogy kinek mi a felesleges.
Az első kettőnél felesleges volt a cumisüveg, de a harmadiknál jól jött az első pár hétben. A középsőm nem cumizott, de a tesói igen. Nála a mellszívó sem igen került elő, mert olyan ügyes volt, a tesóinál viszont kellett.
Nekem a bimbovedo, a polya es a halozsak nem volt felesleges. Most is venni fogok.
Nalunk semmi nem volt felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!