Hány évesen éreztél késztetést arra, hogy most már ideje lenne gyereketvállani?
21 éves pályakezdő vagyok a pénzügyi-számviteli szakmában. 3,5 éve vagyunk együtt a párommal akivel a közeljövőben tervezünk összeköltözni. Volt szó gyerekvállalásról és a párom azt mondta, hogy jó lenne ha legkésőbb 5-6 év múlva gyereket/ gyekeket vállnánk. Legalább kettőt, és a legjobb az lenne a ha szülnék egy fiút, hogy tovább vigye a párom vezetéknevét.
Nekem olyan problémám van, hogy egyelőre nincs benne az 5 éves tervemben a gyerek. Tanulni szeretnék még, építeni a karrieremet, és utazgatni. Párom meglátása szerint ezekre bőven elég lesz nekem 5-6 év aztán jöhet is a baba, mert hogy ő nem akar öregen gyerekekkel bajlódni. (Most 24 éves a párom.) Neki az a fő életcélja, hogy gyereke szülessen. Nekem viszont a jelenlegi álláspontom szerint nem.
Jó lenne ha megtudnék változni valahogy és én is ezen a véleményen lehetnék, de sajnos most írtózom a gondolatától és nagyon erőltetettnek érzem ezt az egészet ami mégjobban megrémít.
Egy időben ti is viszolyogtatok a szülés és gyerekvállalás gondolatától? Hány évesen akartatok gyereket?
Előre is köszönöm a válaszokat.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!