Más is érez késztetést arra hogy szüljön, amikor nem is akar valójában? Bővebben kifejtve lent.
Nálam ez 26 évesen jött el, alig bírtam kivárni azt az 1 évet, mire belevágtunk, pedig nekünk is volt racionális oka.
A fogamzásgátló amúgy azt az illúziót kelti a testben, mintha terhes lennél, ezért tudod a peteérést elkerülni vele. A menzesz sem igazi menzesz, csak megvonásos vérzés.
Nekem szinte minden hónapban volt 1-1 nap, amikor a férjemnek nyugtatnia kellett, és emlékeztetnie a céljainkra:) Egyszer konkrétan el is sírtam magam, előtte meg évekig úgy voltam vele, hogy ráérünk majd később. Nem hittem el, hogy van ilyen, hogy egyszer csak bekattan valami, és nagyon el kezd az ember vágyni rá. Aztán nálam mégis így lett:) Nem tudom, hogy mit csináltam volna, ha ez egyetem alatt jön elő. Ígyis nehéz volt várni. Viszont most van munkatapasztalatom, és egy nagyon jó munkahelyem, ahová a szülés után is visszavárnak. Ha nem várom ki, akkor kezdhetném valószínűleg gyakornokként valahol, csak már gyerekkel.
5-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!