6-7 éves kislányt milyen ruhában kereszteltetnél?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 13:43
1/5 anonim válasza:
Én biztos, hogy vennék neki egy szép kis fehér csipkés, fodros kisruhát, egy bolerót, szépen feltűzetném a haját és kész.
2/5 anonim válasza:
Én is fehérben. Nem menyasszonyosban, de biztosan szép kis fehér ruhában :) A félévesemet abban fogom :)
3/5 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a keresztelésnél azért kell tiszta fehér ruha, mert az a tisztaság, ártatlanság jelképe.
Tavaly volt a keresztlányom keresztelője, ő pár hónapos baba volt még csak akkor, és a pap megnézte, hogy nincs-e valamilyen színes díszítés, hímzés vagy egyéb minta a ruháján!
4/5 anonim válasza:
Nem fontos, hogy tiszta fehér legyen! Épp most kereszteltük a 2 éves kislányunkat és rózsaszín ruhában volt,... a papnak nem volt ellenvetése :) igaz, mi evangélikusok vagyunk, itt kevesebb a kötöttség. Kérdezd meg a papot, nálatok van-e ilyen!
5/5 anonim válasza:
Szerintem is egy cuki kis szoknyácska és fehér kis felső.
Esetleg rakhatnál a hajába virágos csatokat is:)
(Nekem a fiam fekete öltönybe és fehér ingbe volt (7hónaposan) és a pap imádta a ruháját, nagyon rendes volt, hogy eltérhettünk a tiszta fehértől. Olyan volt mint egy baby James Bond :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!