Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottátok az Üllői esetet?...

Hallottátok az Üllői esetet? (6 hetes kislányt harapdáltak a szülei)

Figyelt kérdés

hogy tehet ilyet EMBER?én iszonyúan ledöbbentem hogy ilyen megtörténhet

komolyan mondom vissza kéne hozni a halálbüntetést

tudja valaki mit kaptak ezért?

2010. dec. 10. 21:46
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
73%
Nezd meg a youtube-on Brianna Lopez tortenetet. Jobban erted mi tortent, ha tudsz angolul. Na ot nem csak megharapdaltak...kicsi Angyal!
2010. dec. 10. 21:48
 2/43 anonim ***** válasza:
44%
Én meg azt nem értem, ha történik valami tragédia miért kell rögtön ezen csámcsogni. Mivel fogsz többet megtudni így? Szörnyű!
2010. dec. 10. 21:51
 3/43 anonim ***** válasza:
100%

Még csak most tartóztatták le őket,így ítélet nem is lehet.

Felháborító és embertelen a viselkedésük.

2010. dec. 10. 21:53
 4/43 anonim ***** válasza:
11%
Te ledöbbentél és számomra meg közömbös volt. Na és? Szerintem semmi közöd hozzá!
2010. dec. 10. 21:54
 5/43 anonim ***** válasza:
54%
Én mondtam is lányomnak aki 7,5hós ha sír ezután megharapdálom én is:D:D:D De nem járnék vele jól,kevés rajta a husika:D
2010. dec. 10. 21:56
 6/43 A kérdező kommentje:
utolsó:szerintem nem vicces!!!!!!!!!egyáltalán nem kéne elvicelni
2010. dec. 10. 21:58
 7/43 A kérdező kommentje:
*elviccelni
2010. dec. 10. 21:58
 8/43 anonim ***** válasza:
76%

Miért kell bunkó válaszokat adni ???? Kár h névtelen ez az oldal sok embernek nem lenne ilyen nagy a szája...amúgy meg nem értem miért bánt valakit ez a kérdés....

hidegen hagy hogy egy kisbabát kínoztak????? az szép.....szerintem egy érző szívű embert sem hagyhat ez hidegen....

Engem is felháborít...meg vannak az emberek bolondulva...tuti nem normálisak!!!!!

2010. dec. 10. 22:00
 9/43 anonim ***** válasza:
34%
Jó, senki nem ért egyet az ilyesmivel és elismeri hogy ez nagyon gáz de nem mindenki kap ilyenkor a szívéhez és ájuldozik felháborodásában. Nem mindenki érzékeny ennyire szociálisan, ezt el kell fogadni. És én ezt a véleményemet vállalom bárki előtt.
2010. dec. 10. 22:05
 10/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem hallottam eddig ilyenről.Mivel a kannibalizmus létezik ez sem meglepő, ha az sem.

Valóban felháborító, de ép aggyal ezt nem lehet megérteni, hogy egy beteg aberrált mért tesz ilyet.

Bármi lesz az ítélet attól a gyereknek jobb már nem lesz..

2010. dec. 10. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!