Hallottátok ezt? Miért engedhetik meg ezt?
Figyelt kérdés
Gábor Zsazsa 94 évesen akar gyereket szülni.Ezt nem szabadna engedni. Felháborító!!2011. ápr. 15. 13:20
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
Nem fog gyereket szulni, igazandibol nem is ertem, hogy mi ertelme. Pete donort is keresnek, meg beranyat is. Akkor biologiailag mitol lesz ez a gyerek az ove? Szerintem a ferje megzakkant.
3/13 anonim válasza:
Pár évesen árva lesz az a szegény gyerek!
4/13 anonim válasza:
Fogadnának inkább örökbe egyet.
Sok hülye van a világban sajnos. :S
5/13 anonim válasza:
Még él?
Úgyse fog neki összejönni.
6/13 anonim válasza:
Szülni?Mivel? a pók hálótól nemlehet.
8/13 anonim válasza:
HIHIHI :) a pénz nagy úr még az USA-ban is.
9/13 anonim válasza:
szerintem ez kamu hír, hát nemrég arról volt szó, hogy levágták a lábát, és már a másik is veszélyben van
szóval szerintem örül hogy még él, nemhogy gyereket neveljen
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem biztos hogy kamu, vannak ilyen önimádó sztárok, gondolom csak azt akarja, hogy maradjon "belőle" az utókor számára, hogy sose felejtsék el a nevét. Hogy legyen egy kisgyerek, akiről azt mondhassák hogy a Gábor Zsazsa lánya/fia. (mondjuk ha jól tudom van már gyereke, de akkor is ezt gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!