Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottátok az Üllői esetet?...

Hallottátok az Üllői esetet? (6 hetes kislányt harapdáltak a szülei)

Figyelt kérdés

hogy tehet ilyet EMBER?én iszonyúan ledöbbentem hogy ilyen megtörténhet

komolyan mondom vissza kéne hozni a halálbüntetést

tudja valaki mit kaptak ezért?

2010. dec. 10. 21:46
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
89%

Hát lányok, teljesen kiakadtam.

Még az elsők közt olvastam a kérdést, és a legelső választ.

Azóta szinte nem bírok aludni, állandóan az a kicsi lány a fejemben, és a fényképét látom magam előtt.

Totál kiakadtam, egyszerűen nem tudok túllépni ezen.

Nagyon-nagyon remélem, hogy azok az állatok (mert ezek nem emberek) a poklok poklát élik át nap mint nap, a nap minden percében és átkozzák a napot, amikor megszülettek.

Nem tudom, mikor fogok ezen túllépni.

A kislányom majdnem 5 hónapos, és nagyon sokat vártam rá.

Aki bánt egy gyereket, az rosszabbat érdemel még a halálnál is. Remélem a mexikói börtönök tényleg olyanok, mint amit hallani róluk.

2010. dec. 16. 19:39
 42/43 anonim ***** válasza:

Elkezdtem nézni a videóját én is, de csak a feléig sikerült, mert nem bírtam tovább.

Rohadt szemétládák, pokolra valók. Az Üllői pár is. Remélem a sitten jól ....... szétverik őket. Az ilyennek csak szenvedést kívánok. Egyetlen örömteli pillanatuk ne legyen. Nem tudom mit szólnának, ha velük is ez történne....Másoknak pedig nem lehet gyermekük, ezek meg ilyeneket csinálnak.

Nekünk is van két kisfiunk, de mi ajándéknak tekintjük Őket! És mindennap elmondjuk Nekik, hogy mennyire fontosak számunkra és hogy mennyire szeretjük Őket.

2010. dec. 17. 08:56
 43/43 anonim ***** válasza:
Belenéztem a sztoriba.Hát vmi szörnyű.szerencsétlen gyermek. Azóta is a sírás folytogat..
2010. dec. 19. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!