Tudnatok ajanlani fulbevalot kislanynak? Melyik a megbizhato?
Mi Blomdahl-lal lövettük (orvosi szilikon), nagyon szép, nagyon szerettem, de kb. fél év után elkezdett kiesegetni hol az egyik, hol a másik, mert biztos kilazult a szilikon végzáró pöcök. Mivel bedugós belövőékszerről van szó, nagyon hegyes az ékszer vége, kb. mint egy hústű. Amikor harmadjára kerestem a lakásban gombóccal a gyomromban, hogy megette-e a gyerek, elegem lett, nem tettem vissza.
Sokat olvastam, kérdeztem én is, legtöbben az elölkapcsos babafülbevalót ajánlották, így azt vettem a Stuxedtól sárga aranyból. Lassan egy hónapja megvan, eddig nem kapcsolódott ki és nagyon szép. :)
Koszonom a valaszokat.
Aranyt vettunk mi is francia kapcsosat es allandoan kikapcsolodik 😡
De ezek szerint inkabb az elolkapcsos a megbizhatobb.
Kedves utolso,megtudnad mondani h milyen biztonsagi kapcsosat valasztottal?
#5-ös vagyok, az elölkapcsos és a biztonsági kapcsos az ugyan az! Ezeket hívják babafülbevalónak. :) A kereső elöl kapcsos néven adja ki a legtöbb találatot. Én itt találtam a legnagyobb választékot, ilyet rendeltem:
Nem, a biztonsági kapcsos nálunk így néz ki:
Nem csak rápattintani kell a végét hanem rátekerni, de a legvégén még rá is pattan. Magától az életben nem kapcsolódik ki.
Egyébként vidd el ékszerészhez a francia kapcsosat, meg tudja rendesen húzni. Nekem is volt egy állandóan kikapcsolós francia kapcsosom, annyira meghúzta az ékszerész, hogy a férjemnek kellett kikapcsolnia fogóval :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!