6 hónapos kórtól milyen FISCHER PRICE játékokat ajánlotok kislánynak?
Illetve, mire figyeltek oda a játékvásárlásakor ?
Interneten vagy Áruházban jobb megvenni egy játékot?
Milyen minőségi játékokat ajánlotok?
Milyen sorrendben kapott játékokat a babátok?
Mi a véleményetek a járássegítőkről?
Az én lányomnak a kedvence a tanuló almácska volt. Az olyan kis kedves játék, az az egy, aminek nem idegesít a hangja😄 ez volt az első fp játéka. Pont fél évesen kapta. Most két éves, napi szinten használatban van.
Szerette, illetve még most is szereti a gyűrűpiramist, a mesemondókás könyvet. A mókakockákat is nagyon szereti.
Ami teljesen felesleges volt, egy percet sem játszott vele az a beat boo. Nekünk sajnos nem érte meg az árát.
A tanuló kutyus is most porfogó csak, nem sokat játszott vele.
Van tanuló tablet meg telefon is, hát azok sem nagy számok, csak kis ideig voltak érdekesek.
Tanuló almácska az nálunk is nagyon sokáig sláger volt, de ami még a mai napig pedig fél évesen kapta és most 2 és fél éves, az a tili-toli kisautó, tök jó mert több funkciós míg nem jár addig nem szereled rá a tolókát csak nyomogatja meg tologatja,amikor meg elkezd járni akkor meg tudja tologatni.
Másik kedvenc amit használtunk minden nap míg el nem kezdett járni az a jumperoo.
Kicsit drága de nagyon imádják a gyerkőcök.
Az enyémnek a laptop a kedvence. Szinte csak az köti le komolyabban. Meg a gyűrűpiramis.
Fiamat jobban lekötötte az ilyesmi, neki a csiga volt a kedvence de az idegesítő, mármint a hangja. Szerintem ez volt az első FP játéka. A lányomnak a kutyushugi, szokott vele játszani.
Én nem vagyok híve a járássegítőnek. Az a baj, hogy gurul, szerintem veszélyes. Akkor már inkább egy fejreállított kosarat tologasson maga előtt a gyerek..
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!