Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves kortól tudják...

Hány éves kortól tudják használni az asztali csocsót a gyerekek? Vennétek kislánynak ilyen játékot?

Figyelt kérdés
2018. okt. 30. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Lányom eléggé fiús de nem szerette a csocsót. Egyedül nem is tud vele játszani.
2018. okt. 30. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:

7-8 évesen már biztosan, mi annyi idős gyereknek vettük. Azóta eltelt pár év, de a lányom és a barátnői is szoktak vele játszani, de még mi felnőttek is szívesen lezavarunk egy meccset.

Nyaralás alatt játszottunk vele először, biztosra mentünk, hogy tetszeni fog.

2018. okt. 30. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
De miért pont csocsót? :)
2018. okt. 30. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:

2 és fél éves és imádja..

Már másfél évesen imádta pörgetni akkor persze még nem játszott vele igaziból, meg csak rokonnál volt, aztán idén nyaraláson is volt és nem lehetett leszállítani róla, vettünk itthonra is, olyan gólokat lő néha hogy csak lesek.

2018. okt. 30. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Nehéz megoldani, ha felnőtt csocsózna gyerekkel, mert nem tudod olyan magasra tenni, hogy mindenkinek kényelmes legyen. Ha gyerek játszik gyerekkel, akkor nem gond, már ovis korban is meg tudják tanulni.

Én simán vennék lánynak is, miért is ne? Én 15 évesen tanultam meg csocsózni, imádom azóta is :) Pedig a focit nem szeretem :D

2018. nov. 2. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!