Csak a Gyerekek miatt együttelnel az apjukkal?
Semmiképp se maradj a gyerekek miatt egy ilyen emberrel együtt!! A gyerekeknek nem az a jó ha az anyjuk boldogtala
Az én kisfiam most lessz 2 éves és már a születésénel végleg elhagytam az apját!!És nem bánom meg soha
A gyerekeidet soha ne neveld az apjuk ellen! Majd a gyerekek egyszer rájönnek, hogy mi a pontos igazság, és majd ők önállóan döntenek, hogy tartják-e vele a kapcsolatot, vagy nem.
Nem értem, hogy ha az apa börtönben van, akkor hogyan tudja megakadályozni, milyen törvény rendelkezik arról, hogy a gyerekekkel az anya visszaköltözhessen Magyarországra?
Csináld végig a gyerekelhelyezést, és ha már neked nem kell az az ember, akkor semmiképpen ne költözz vele össze.
Sok sikert!
A börtönből szabja meg, mit csinálhatsz?
Míg ő büntetését tölti, látogass haza gyerekeiddel aztán felejts el visszamenni - itt indítsad meg a gyermekelhelyezési eljárást.
.
Ha a gyerekek miatt élnél együtt apjukkal, jót tennél-e nekik?
Jobb-e később azt hallgatni a gyerekeknek másoktól: "Apád börtönviselt bűnözö", mint távol élni apjuktól?
Ha továbbra is együtt élsz, magadnak és gyerekeidnek sem teszel jót.
Lehet, hogy kell az Apa engedélye, hogy a gyerekeket kivigye az országból?
Csináld végig amit elkezdtél!!
Kb a világon mindenütt az a törvény, higy a gyerek mindkét szülője azonos jogokkal bír, amíg nincs ezzel ellentétes bírósági ítélet. Attól pedig, higy börtönben van, még a gyerekek apja, joga van hozzájuk. Gondoljatok már bele, ha csakúgy foghatna magát anyuka és mehetne a gyerekekkel, akkor ugyanezt az apuka is megtehetné. Ja, akkor köpködni kellene, most meg éljenezni.
Indítsd el a gyermekelhelyezési pert és ha szerencséd van, engedélyezik a külföldre költözést. Kisebb az esély rá, ha a gyerekek az apa állampolgárságát viselik
A kicsik kint születtek,vagy még itthon?
Mikor mi hazaköltöztünk külföldről,semmiféle hozzájárulása nem kellett apukának,(együtt éltünk kinnt)pedig a gyerekünk kinnt is született! Mondjuk magyar állampolgár volt. Nálatok magyar állapolgárok a gyerekek? Vagy apuka nem magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!