Szerintetek hány hónapos korig érdemes a mély babakocsit használni?
nem lehet ültető poz. ba tenni a kocsit ?
a sportkocsit is lehet dönteni hogy aludni tudjon és úgy is hogy ne teljesen ülő legyen hanem félig ülő pozicióban ... ha érted.
olyan sport babakocsink van amilyet a kikában adnak hogy ott tologasd a gyereket fenn az osztályon lehet kapni 25.000.- 3 poz. ba állitható és csak annyi baja van hogy nem nagy a napfénytetője.
kép:
ez nem a mienk de pont ilyen
Kb 5-5,5 hónapos lehetett a kislányom, hogy elővettük a sport részét a kocsinak. Egy ideig még döntve használtuk, aztán amikor már stabilan ült, akkor ültettük fel teljesen. Esetleg előszeded, otthon "belepróbálod" a picurt, megnézed, hogy hogyan tartja benne magát, úgy meglátod, hogy aktuális-e már az ültetés.
Amúgy a kocsitok vázára nem lehet rápattintani a hordozót? Csak mert ha a sport rész még korai, a mózest meg már nem szereti a gyerkőc, akkor próbáld meg, hogy a hordozót használod a vázra. Abból ki is lát, meg nem is kell benne ülnie. Mi is úgy hordtuk kb 4 és 5 hós kora között, mert a mózesből már nem látott ki, ezért mindig sírt séta közben.
9 hónapos baba anyukája
válasz Carmen22-nek
Köszönöm a gyors válaszod. Nekünk van sport része a kocsinak, csak arra voltam kíváncsi, hogy ki mikor vette elő a mély helyett. A mozesben még kényelmesen elfér, csak ha nem alszik, akkor unatkozik benne és nyűgös. Nem akarom, hogy a sétáink sírva teljenek :(
Köszönöm a többieknek is a választ.
Van hordozónk is (vázra pattintható, használom is, csak a napvédője elég kicsi, és napsütésben nem merem hosszú sétákra vinni benne. (egyébként tényleg kényelmesen tud belőle nézelődni.)Így csak vásárlásnál, vagy kisebb utakon használom.
Valószínű még 1-2 hónapig a kettőt fogom variálni.
Nekem nem volt mózes vagy mély babakocsim, hanem sima vizszintesig dönthető travel systemes, újszülött szűkítővel, lábzsákkal.
Mág minig ugyanzet használjuk, jövő héten lesz 16 hós aláynom.
Vagy hordozóban volt, vagy a babakocsiban, 4 -5 hónapos kora körül meg már félig fekvőbe raktam, hogy kilásson.
(ugyanez volt fimanál, ő is 4-5 hósan már nem vol el fekvő helyzetben, nézelődni szerett volna.
akkor még nem nagyon voltak mózeskosaras kocsi, a lányomnak meg már tudatosan nem vettem olyat.)
előző
napra 6 hónaposan meg már felült, úgyhogy csak ülve volt hajlnadó sétálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!