Barátommal beszélgettünk, hogy ha nekünk lesz gyerekünk mi is úgy elfogjuk rontani a dolgokat és úgy fognak bennünket nem szeretni a gyerekek, ahogy mi a szüleinket? Nálatok hogy volt?
Páromat három évesen a szülei az egyik barátnőjének az általuk ismeretlen anyjára bízták. Elöszőr úgy volt hogy csak nyárra, aztán megbetegedett és ott maradt. Jól nevelték utána de maradtak benne sérelmek.
Apám alkoholista, anyám le lépett tőlünk, sokszor nem volt mit enni, apám bántott, kiabált, az iskolában is mindig csúfoltak mert nem voltak olyan holmijaim mint másoknak, én is önbántalmazó voltam.
A gyermekeink 5 és 3 évesek, illetve most várom a harmadikat, 22 hetes terhes vagyok.
Persze sok minden nem úgy alakult nevelés terén ahogy elképzeltük, de szerintem egész jól csináljuk.
Tudjuk azt hogy nekünk mi volt rossz így mi csinálhatjuk az ellenkezőjét.
Sok sikert nektek! Ha érdekel titeket a kicsik sorsa akkor már jobbak vagytok mint a szüleitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!