3 fiú egy lány felállás milyen, ahogy nőnek a gyerekek? Hogyan változnak a viszonyok?
Figyelt kérdés
Akiknel szintén 3 fiú egy lány a gyerkőcök nemaránya, ott hogyan alakul(t) az évek során a kapcsolat a gyerekek között? Az egyetlen csajszi nem kerül nagyon ki a tesós körből, ahogy idősödnek?2014. szept. 28. 22:08
1/3 anonim válasza:
én csak saját tapasztalatból tudok válaszolni.
4 fiú testvérem van, 1 bàtyàm, 3 öcsém. mindenki azt gondolná hogy a fiuk védtek meg,hogy ők pàtyolgattak . de nem, én voltam a második anyuka nekik. jo a kapcsolatunk, kikérik a véleményem pedig már 20-30 évesek vagyunk, számít a szavam.gyerekként jo volt, mindig egy banda voltunk, nagyon ritkán volt hogy a tesoim közül valamelyik mással játszott volna.
2/3 anonim válasza:
Szintén saját tapasztalat. 2 bátyám és egy ikeröcsém van. Az idősebbik bátyámmal általában jól megvagyok, mert elég hasonló az érdeklődési körünk. A kisebbik bátyámmal ellenben folyton öljük egymást. Az ikertesómmal pedig igazából elválaszthatatlanok vagyunk. :) Mostanában sokszor volt, hogy négyünknek kellett megoldani valamit (anyuéknak szülinapra, nagyimék aranylakodalmár ajándék, stb.), és elég jól össze tudtunk dolgozni, szóval nem érzem, hogy "nagyon kikerültem volna a tesós körből". :) Bár ez nyilván egyénfüggő. Pl. ha divatmajom lennék, valószínűleg már kitagadtak volna, de szerencsére nem vagyok az. :D én: 16/l tesóim: 22/f, 19/f, 16/f
3/3 A kérdező kommentje:
De jó ezt olvasni. Nálunk is nagyon együtt vannak, rem. megmarad felnőttkorukra is. Kislányom a második, két öccse van és egy bátyó.
2014. szept. 29. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!