Ki mikor szeretne gyereket?
26 évesen akartam.. Nem ezt dobta a gép..
28 leszek, házasságban, vállakozásom van, ami meg csak most fut fel, így nem leszek jogosult semmi juttatásra, így előre kell dolgoznom, ami nem egyszerű.
Amkor a 26-ot gondoltam, akkor volt állásom, de megölt emberileg, és nem tudtam kivárni, már azt az időt, hogy onnan menjek szülni..
30alatt szeretnék
Én is 26 éves korom körül, bár attól függ,hogy fősuli után sikerül-e munkát találnom, lesz-e annyi pénzem,hogy különköltözzek,ja és hogy megtaláljam majd azt a férfit akivel le szeretném élni az életem.:)
20/L
25 körül szerettem volna. Munkám is volt, de párom nem. Csak 28 évesen ismertem meg azt, aki mára már a férjem, és vele tervezhetek. 31 évesen lett volna bbánk, elveszítettük. aztán meg nem jött össze könnyen a következő. most terhes vagyok, 32 leszek mire szülök.
Szóval tervezni lehet, aztán vagy bejön vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!