Ki mikor szeretne gyereket?
A lakhatásunk bizonytalan, ugyanis lakást bérelni ingatag dolog ebben az országban. Ha ez megoldódik valahogy, majd akkor.
Ha nem, akkor nem biztos, hogy lesz gyerekünk.
Én most :D
Amúgy 20 évesen szültem a fiamat, most 27 vagyok, és szeretnénk még egy gyereket, aztán lehet, hogy majd egy harmadikat is, még meglátjuk, egyelőre a második jöjjön össze, mert már egy ideje próbálkozunk vele.
én 23 évesen szerettem volna. Most 24 leszek novemberben, 25 évesen szeretném, ha már lenne gyerekem. 2 éve házasodtam, dolgozunk, autó van, albéletben vagyunk, havi 3-400e bevétel, kiadás olyan 150-200e közt.
Én már nagyon szeretnék, párom még várna
21 vagyok... ha ferjnel lennek, akkor mar regen szeretnek babat :D
De remelem, hogy hamarosan megismerkedhetek eletem szerelmevel, es 23 eves koromra mar varandos lehetek...
Kinek jött össze azóta amit szeretett volna? :D Én írtam a második választ. 25 leszek szeptemberben. Esélytelen amit terveztem.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!