Nehezebb vagy könnyebb a gyereknevelés mint amire számítottál amikor még nem volt baba?
Nehezebb .... és talán nem is 24 hanem 48 órás műszak a gyermeked ......... és én úgy érzem, minél később vállaltam, annál nehezebb - sok sok véleménnyel ellentétben, én sokkal hamarabb szültem volna, mostmár így gondolom! 34 évesen jött a babánk, akkor is tök "véletlenül", kicsit későbbre terveztük majd, de a mostani fejemmel bőven a 20-as éveim közepén már kellett volna egy elsőt vállalni (csak akkor még sajnos nem ismertem a férjem), tehát én nem azért szültem viszonylag későn mert karrier, stb, hanem nemes egyszerűséggel nem volt kinek addig .... szóval nehéz most... tuti ezerszer könnyebben venném fel a dolgokat fiatalabb fejjel ... ez én vagyok, más meg lehet, hogy direkt későn szül és könnyebb neki.
De a lányomat IMÁDOM!!!! és az Apját is... :-))))) pedig őőőrületesen ki tud akasztani:-))) .... mármint a lányom:-) ... meg néha az apja, hahaha ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!