Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nehezebb vagy könnyebb a...

Nehezebb vagy könnyebb a gyereknevelés mint amire számítottál amikor még nem volt baba?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 09:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nehezebb .... és talán nem is 24 hanem 48 órás műszak a gyermeked ......... és én úgy érzem, minél később vállaltam, annál nehezebb - sok sok véleménnyel ellentétben, én sokkal hamarabb szültem volna, mostmár így gondolom! 34 évesen jött a babánk, akkor is tök "véletlenül", kicsit későbbre terveztük majd, de a mostani fejemmel bőven a 20-as éveim közepén már kellett volna egy elsőt vállalni (csak akkor még sajnos nem ismertem a férjem), tehát én nem azért szültem viszonylag későn mert karrier, stb, hanem nemes egyszerűséggel nem volt kinek addig .... szóval nehéz most... tuti ezerszer könnyebben venném fel a dolgokat fiatalabb fejjel ... ez én vagyok, más meg lehet, hogy direkt későn szül és könnyebb neki.

De a lányomat IMÁDOM!!!! és az Apját is... :-))))) pedig őőőrületesen ki tud akasztani:-))) .... mármint a lányom:-) ... meg néha az apja, hahaha ....

2010. júl. 1. 19:55
 22/22 anonim ***** válasza:
Egy 11 hónapos kisfiam van aki egy tündér. 3 hetes kora óta végig alszik éjjel, 1-2x fájt a hasa akkor nem aludtunk, de ki lehetett bírni. Okos, szófogadó, igaz tud rosszalkodni is és nagyon rafinált, de ettől még így tökéletes. Én azt hitten nehéz lesz hát egyáltalán nem az. De gyerek függő szerintem.
2010. júl. 1. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!