Nehezebb vagy könnyebb a gyereknevelés mint amire számítottál amikor még nem volt baba?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 09:43
1/22 anonim válasza:
Sejtettem,hogy nem lesz könnyű,de sajnos annál is nehezebb lett,mint amire számítottam:(
2/22 anonim válasza:
Nehezebb de fő a következetesség.
3/22 anonim válasza:
Én eddig úgy érzem, hogy pont olyan, mint amire számítottam! :)
Amit nagyon nehezen viselek, és ilyenkor nagyon nehéznek érzem ezt az egészet, az az, amikor jön a foga a kisfiamnak, és nem tudom vigasztalni. Most alakulnak az első fogacskák, és néha annyira fáj neki, hogy majd megszakad a szívem érte, és vele együtt sírok!
Persze biztos lesznek még nehezebb pillanatok is, de egyelőre "nem csalódtam"! :)
4/22 anonim válasza:
Nehezebb.
16 éve vagyok anyuka, háromszoros :)
5/22 anonim válasza:
Nehezebb, fárasztóbb, azt hittem, hogy sokkal előbb tervezhetek újra programot kettesben a férjemmel:) De nem.
3 gyerekünk van.
6/22 anonim válasza:
Nehezebb. Azt hittem, hogy minden megy majd, mint a karikacsapás. És hogy én leszek A tökéletes anya. Hát nem..... :))
7/22 anonim válasza:
Sokkal nehezebb. Én első babás anyuka vagyok,és azt hittem hogy a csecsemők csak esznek meg alszanak. Az én lányom nagyon élénk,az első félév az nagyon húzós volt. Sokszor éreztem hogy feladom. Egy gyerek 24 órás műszak,már azt sem tudom mikor aludtam ki magam utoljára.
8/22 anonim válasza:
Nekem könnyebb, sokkal nehezebbre számítottam. A lányom nagyon jó természetű, kiszámítható és nyugodt.
10/22 anonim válasza:
Az első 6 hónap volt iszonyú nehéz, bár az még nem nevelés, inkább csak gondozás. Azóta minden olyan könnyen megy! Mondjuk még csak 1 éves, tehát majd a dackorszak után újra kérdezz meg! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!