Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom egy angyal, nem...

Kislányom egy angyal, nem sír, mosolygós, kiegyensúlyozott, tökéletes baba! Sok embertől kapom azt, hogy Te nem is tudod mi az a gyereknevelés! Miért mondják ezt? Más is megkapta már ezt?

Figyelt kérdés

Miért, csak a "rossz", sírós babákat kell nevelni? Nem gondolom, hogy lenne különbség....Szerintetek?

4,5 hós baba anyukája!

2009. ápr. 28. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ilyen kiskorban meg nem olyan dominans a neveles. sok fugg a baba termeszetetol. nekem mind harom gyerekem mas termeszetu volt, pedig kisebb elteresekkek ugyanugy neveltem oket.
2009. ápr. 28. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mire mondták ezt neked?!Attól ugyanolyan baba mint a másé. Szerencsés vagy de ez csak jó!
2009. ápr. 28. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kisfiam ilyen, és később is ilyen maradt (most másfél éves) én még azt is megkaptam hogy mulya:)

de ez az egyetlen dolog amire egyáltalán nem haragszok ha ezt mondják h én nem tudom milyen nevelni..

Én csak bólogatok, mosolygok, és legbelül nagyon nagyon örülök, hogy jó dolgom van a kisfiammal aki tényleg egy tündér viselkedésileg:)

Sztem ne foglalkozz ezzel ki mit mond, sokak számára a nevelés szó egyet jelent a büntetéssel,szigorúsággal és a gyerek betörésével:)

2009. ápr. 28. 10:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem van tapasztalatom mindkét téren! A nagyobb nagyon sírós baba volt, a kicsi egy kis anygyal!

Amíg csak a síróssal volt tapasztalatom akkor én sem hittem ha valaki azt mondta eszik+alszik a babája! Akkor úgy gondoltam hazudik!

Nevelés terén pedig, szerintem nevelni kell ha sírós, ha nem!

2009. ápr. 28. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szió!Szerencsére még nem,de ha valakitől azt hallanám,hát...grrr.

Nem abban merül ki egy baba,vagy gyermek nevelése,hogy elcsendesítsük,ha baj van- én úgy gondolom,sokkal összetettebb.Nem mindenki születik arra,hogy gyereket neveljen...

2009. ápr. 28. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond azt az illetőknek hogy "érteni kell hozzá" és ilyen lesz a gyereked. Ezzel nem akarok megbántani senkit mert ez tényleg gyerekfüggő csak forgasd ugy a helyzetet hogy ne hogy már te rágódj ezen, hanem ők a saját butságukon:D
2009. ápr. 28. 10:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ, az utolsó válaszoló ötlete különösen tetszik, frappáns kitérő a kellemetlen válasz alól, alkalmazni fogom. :)
2009. ápr. 28. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!