Kislányom egy angyal, nem sír, mosolygós, kiegyensúlyozott, tökéletes baba! Sok embertől kapom azt, hogy Te nem is tudod mi az a gyereknevelés! Miért mondják ezt? Más is megkapta már ezt?
Miért, csak a "rossz", sírós babákat kell nevelni? Nem gondolom, hogy lenne különbség....Szerintetek?
4,5 hós baba anyukája!
Nekem a kisfiam ilyen, és később is ilyen maradt (most másfél éves) én még azt is megkaptam hogy mulya:)
de ez az egyetlen dolog amire egyáltalán nem haragszok ha ezt mondják h én nem tudom milyen nevelni..
Én csak bólogatok, mosolygok, és legbelül nagyon nagyon örülök, hogy jó dolgom van a kisfiammal aki tényleg egy tündér viselkedésileg:)
Sztem ne foglalkozz ezzel ki mit mond, sokak számára a nevelés szó egyet jelent a büntetéssel,szigorúsággal és a gyerek betörésével:)
Szia!
Nekem van tapasztalatom mindkét téren! A nagyobb nagyon sírós baba volt, a kicsi egy kis anygyal!
Amíg csak a síróssal volt tapasztalatom akkor én sem hittem ha valaki azt mondta eszik+alszik a babája! Akkor úgy gondoltam hazudik!
Nevelés terén pedig, szerintem nevelni kell ha sírós, ha nem!
Szió!Szerencsére még nem,de ha valakitől azt hallanám,hát...grrr.
Nem abban merül ki egy baba,vagy gyermek nevelése,hogy elcsendesítsük,ha baj van- én úgy gondolom,sokkal összetettebb.Nem mindenki születik arra,hogy gyereket neveljen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!