Nekem nehezebb, de ez azt hiszem, hogy nagyrészt gyerekfüggő, bár ahogy látom, kevesen vannak olyan szerencsések, hogy nagyon nyugodt a babájuk :-)
2010. jún. 29. 13:51
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.Hát én nekem se nem könnyebb se nem nehezebb nekem is 1 éves a manóm.Nekem az 1. két hét volt a nehéz amikor még nem tudtam mikor mi a baja.Most meg mindig azt figyelem h mikor esik.No nem baj akkor is imádok anya lenni:))
2010. jún. 29. 13:54
13/22 anonim válasza:
ha belegondolok, nehezebbre számítottam. De még csak 1 gyerekem van és ő is csak 5 hónapos. De eszembe sem jutna, hogy ne vállaljak több gyereket!
A 3. gyerek után majd újragondolom a kérdést:)
2010. júl. 1. 14:39
14/22 anonim válasza:
Én születése óta egyedül nevelem, és úgy gondoltam, nagyon nehéz lesz, mivel alig van segítségem. Ehhez képest könnyebb, mint számítottam, de azért voltak nehéz hetek. Amire nem voltam egyáltalán felkészülve, az az, hogy ennyire monoton, minden nap ugyanúgy telik. De még csak az elején vagyunk, most 6 hónapos a kisbabám.
2010. júl. 1. 14:46
15/22 anonim válasza:
Az első születése után sokkal nehezebb volt, mint amire számítottam. A második gyerek születésekor már képzeletben megástam a síromat, de sokkal könnyebb, mint amilyennek gondoltam előtte.
2010. júl. 1. 14:53
16/22 anonim válasza:
Szerintem azért nehezebb, mert nem is tudjuk, mire számítsunk, milyen "szerep" is ez valójában. Fogalmunk sincs, mit képzeljünk el. Nekem van olyan napom, hogy falnak mennék legszívesebben, máskor meg madarat lehetne velem fogatni, és szerencsére ebből van több. Ja és mindig arra gondolok, hogy a kislányom néljkül olyan üres lenne a lakás, unatkoznék, de tényleg...
2010. júl. 1. 15:01
17/22 anonim válasza:
Nehezebb:) Előttem a példa a saját öcsém volt, illetve az anyósom babysittelt kicsijei. A tesómnak a hangját nem lehetett hallani, egész nap játszott a kiságyban, járókában, szőnyegen, mint egy kis tündér. Gyönyörűen aludt egyedül, akkor sem sírt, ha felkelt. Az anyósom mindhárom "babája" szintén nyugodt, csendes kisgyerek volt. Gondoltam, ezt én is meg tudom csinálni.
A kisfiam viszont elég erős érdekérvényesítő képességekkel jött a világra:) Nagyon kemény volt az első időszak, aztán jöttek a fogak, most meg a dackorszak... Bevallom, erre nem számítottam:)
2010. júl. 1. 15:17
18/22 anonim válasza:
Sokkal nehezebb...2 éves,de semmivel sem könnyebb. Éjjel kel, nappal mert néha alig bírom cérnával, olyan erőszakos. De egy cukiság, legjobb dolog az életemben!
2010. júl. 1. 15:21
19/22 anonim válasza:
Én hol nehezebbnek érzem, hol meg úgy, hogy gyerekjáték.
Ikrek. Az első hetek könnyebbek voltak, mint számítottam, aztán 3. hónap körül jött a hasfájás, aztán 5. hónap körül beindult a fogzás... szóval mindig van valami. :-)
Most viszonylagos nyugalom van, lassan 11 hónaposak, kb. 4 napja alusszák át az éjszakát :-)
Ezért most egy hétre elmegyünk nyaralni, hátha jól felborul a rendszer :-D
Kitartást mindannyiunknak! :-)
2010. júl. 1. 16:02
20/22 anonim válasza:
Nekem az eleje(0-8hó)könnyebb volt mint ahogy elképzeltem(pedig 17hónaposan aludta át az éjszakát)utána nehezebb volt hogy egy örökmozgó aktív baba mellett más teendőimet is ha nem is maradéktalanul,de ellássam.A betegségek elkerültek szerencsére.Most jön a kistesó,az elejétől így nem félek,amikortól "beindul" remélhetőleg már összeszokottan működik a kis rendszerünk!Nevelés tekintetében én a kamaszkortól jobban tartok,úgy el durvult a világ!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!