Akik nem tudtatok “megegyezni” a leendő gyerekek számát illetően kinek az akarata érvényesült?
"Anyagilag is bőven beleférne."
Arra is gondolsz hogy ha nagyok lesznek akkor később lakást is kell kapniuk. Nem mindegy hogy 2 vagy 3 lakást kell venni.
Szerintem hallgass a Férjedre!
Volt ilyen. Annak az akarata érvényesült, aki kevesebb gyereket akart (férjem). Egy babát mindkét szülőnek akarnia kell. És az is igaz, hogy szerencsés voltam, mert volt két csodás gyerekem, másnak meg egy se sikerült.
Mindez múlt időben, mert 6 év múlva meggondolta magát, és most három csodás gyerekünk van.
De biztos vagyok benne, hogy ha erőltetem, akkor nem lenne. Ismerem ennyire a férjem.
Logikusan és felelősen gondolkodva is annak az akarata kell érvényesüljön, aki kevesebbet akar. Pont azért, amit egy korábbi válaszoló is írt, hogy egy gyereket mindkét szülőnek akarnia kell. Ez a gyerek érdeke is, mert ez garantálja a legjobb feltételeket, ahhoz hogy boldog és kiegyensúlyozott felnőtt lehessen majd.
Ha az egyik szülő nem akarja az azt jelenti hogy úgy érzi nem tud/akar helytállni a tőle telhető legjobb módon, így nem szabad belevágni.
Ha nincsenek nehézségek általában meggondoljàk magukat idővel..
De ez sem biztos..
(Ha a nő nem akar, akkor ők ritkán gondolják meg magukat..,)
Bnőmèk most vàrják a harmadikat. Ő szeretne még babát. Férje nem..
Visszatérnek rá 2-3 év múlva..
( házba, vállalkozásukba.. Stb beleférne...)
Viszont 2-3 lakást miért kellene megvenni a gyerekeknek????????
(Nekem sem vettek a szüleim, igaz minden támogatást megkaptam, hogy megszerezhessem magamnak.
Olyan pénzügyi kultúrát neveltek belèm, ami a józan határokon velüki megtakarításra ösztönöz, nem a felelőtlen hitelfelvételre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!