Leendő 1. osztályos gyerekek szülei, ti már túl vagytok a nagy bevásárláson? Szerintetek a Tescoban most akciós tanszereket megéri ott megvenni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 13:22
1/7 anonim válasza:
Inkább az Auchant ajánlom, szerintem több a választék, így tényleg kitudod választani, hogy egy adott dologból pl ceruzából melyik árkategóriát tudjátok megvenni.
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnálatos módon Auchan nagyon messze van tőlünk. Több mint 100 km-ert nem utazok azért.
2013. aug. 12. 13:48
3/7 anonim válasza:
Szia! Sógornőm a helyi írószerben vett mindent, táska, füzet, tolltartó, meg amiket még kérnek, ez egy A4-es oldalnyi cucc. Kb. 50 ezerbe volt neki, a TK ingyen van. Mi tegnap vettük meg a Tescoban ugyanazt a listát, és nem hagytam ott 20 ezer ft-ot sem. Szóval szerintem igen, megéri.
4/7 anonim válasza:
Én a Tescoban vásároltam be a két fiamnak. Egyik elsőbe megy, a másik ötödikbe. Iskolatáskán kívül mindent megvettünk. Tolltartó, ceruzák, festék , gyurma stb. az egész hosszú listát, amit kaptunk. 19000 forintot fizettem a két gyerekre összesen. Ez se kevés, de azért nem igaz, hogy gyerekenként 20-30-40 ezerbe kerül.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Én is máshol terveztem a táskát megvenni, de a többit, legalábbis a nagyját a tescoban. Még nagyon kezdő vagyok ebben a témában, most lesz iskolás az első gyerekem. Melyik írószer márka a jó? Ha esetleg meg tudja valaki mondani. Könyv vagy füzet borítót kell venni?
Nálunk a tankönyv az elsősöknek ingyen lesz, nem tudom máshol is? Köszönöm mégegyszer!!
2013. aug. 12. 18:02
6/7 anonim válasza:
Herlitz színes ceruzái nagyon jók.
Faber-Castel-es grafitot vettem, azok is jók.
7/7 anonim válasza:
mi mindig a tescoban vásárolunk, és anyum igen spórolós ("nem lesz 500ft-os füzet csak azért mert jonny depp van az elején :P na jó, egyet azért kaphatsz...") típus, kettőnknek, míg kellett nekem is, meg öcsémnek is, olyan 15-20E-et költöttünk, tornacipőkkel meg ilyesmikkel együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!