Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Emiatt menjek ki az ügyeletre?

Emiatt menjek ki az ügyeletre?

Figyelt kérdés
32 hetes terhes vagyok második napja vagyok beteg, tegnapi nap még elég jól éreztem magam,de mára rosszabb lett. Folyik az orrom fáj a torkom,fejem,de egyelőre lázam nincs. Enni,inni tudok és étvágyam is van. Úgy érzem,hogy bőven elég,ha holnap elmegyek a háziorvosomhoz és megvizsgál, emellett lesz ultrahang vizsgálat is a terhesgondozáson szintén holnap.És itt jön a csavar. Felhívtam anyukámat, hogy nem megyünk papámék,mert ez a helyzet,erre kiosztott,hogy miért nem megyek be az ügyeletre veszélyeztetem a gyerek életét és milyen felelőtlen vagyok... Megmondtam neki, hogy egy megfázás miatt nem fogok órákat ott ülni főleg úgy,hogy holnap amúgy is megyek orvoshoz. Nagyon összeveszett velem és azt mondta,hogyha bármi baja is lesz a gyereknek az az én lelkemen szárad. Szerintem túlreagálja. Rosszul esett.(Nyilván,ha lázas leszek bemegyek.) Ti mit gondoltok erről? Jogos a kiakadása?
2018. dec. 26. 11:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Elmentem az orvoshoz, sajnos elég csúnya tüszős mandulagyulladás, ahhoz képest egész jól érzem magam. Kaptam rá antibiotikumot most azt szedem remélem, hogy hamarosan segít. Ultrahangon is voltam szépen növekszik a kislányom semmi baja. :)
2018. dec. 28. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!