20 hetes kismama vagyok, tegnap elkezdtem köhögni, nem volt vész, most délutánra viszont a lázam is felment. Orvosom szabin van. Menjek háziorvosi ügyeletre?
Tipikus megfázás, de elég gyenge vagyok. És nem tudom mit tehetnék be rá.
Érdemes elmennem még ma este vagy várjam meg a holnap délutáni helyettes orvost?
Köszi a válaszokat.
Szerintem ha van algopirin szedd azt.Vagy Rubofent lázra.Holnap menj az ügyeletre.Ha mas panasz nincs akkor szerintem nem ügyeleti ellátás.
De ha semmilyen lázcsillapítód nincs és rosszabb akkor menj az ügyeletre.
Lehet tüdőgyulladás is...
Ezt te érzed.De egy kismamának nem fogják mondani minek jött ügyeletre.A lázas állapot ha nincs kezrlve veszélyes a babára.
Terhesen orvos felel érted. Az itt kapott gyógyszerezési tanácsokra ne hallgass, állapotosoknak még a Gyógyszerész válaszol oldalon a képzett gyógyszerészek se tippelgetnek.
Ha van nőgyógyászati klinika/ügyelet a közelben, oda érdemes bemenni vagy legalább felhívni őket. Ez nem kifejezetten háziorvosi, inkább nőgyógyászati kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!