32 hetesen ájulás érzet?
Figyelt kérdés
32 hetes kismama vagyok és 1 hete rendszeresen van ájulás közeli érzetem. Gyakran ver le a víz is de akkor annyira ,hogy átkell öltöznöm és hányinger is kínoz. Inni rengeteget iszom .Cukrom tökéletes a vérnyomásom is olyan mint máskor. Túlsúlyos nem vagyok . Most tartok 7kg plusznál de alacsony testsullyal lettem kismama, még most sem erem el a 60kg. Szóval elképzelni nem tudom mitől lehet. Vitaminokat szedek és mégis. Volt valakinek hasonló?2018. ápr. 27. 10:52
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt/van. Most vagyok 37 hetes,de még most is néha rám jön a rosszullét.
Nálam is minden eredmény jó. Úgyhogy különösebb okot nem tudok rá,hogy miért van ez. Nekem az első terhességemnél is volt ilyen,csak nem ennyiszer .
2/5 anonim válasza:
Köthető valamihez? Mondjuk hirtelen függőleges helyzetbe kerülés? Vagy háton fekvés?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem !! Simán seta,sorbanállás vagy akár ülve is előjön 😐
2018. ápr. 27. 21:46
4/5 anonim válasza:
Első vagyok.
Nálam is így van. Nem köthető semmihez.
5/5 anonim válasza:
Nekem mindkét terhességemnél így volt/van kb a 26. héttől. Orvos szerint teljesen normális, van ugyanis egy fő véna, amit a baba a mozgásával nyomhat, az okoz ájulás közeli érzést. Illetve a másik ok, hogy amikor a baba nekiáll mozogni, hirtelen energiát (értsd: cukrot) szív el az anyától és ez a cukorleesés is okoz ilyesmit. Ha megoldható, a bal oldaladra kell feküdni, pár perc után jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!